Asa cum fiecare om are o poveste a vietii, o "saga", vei gasi aici povesti ale creatiilor mele handmade in care cuvintele sunt culori, forme si texturi minunate...
Si cum fiecare dintre noi este irepetabil, fiecare bijuterie este UNICAT. Ea te va face mai frumoasa, DOAR PE TINE.
Si chiar daca am crescut, tot ne mai plac povestile...
Povestile se asculta - ghemuit in patutul parfumat, la ceas de seara , atunci cand glasul cald al mamei te invaluie molcom, pana cand patrunzi usor in lumea viselor
Povestilese citesc - atunci cand deja ai deslusit tainele abecedarului si le poti citi singur, cand vrei tu
Dar povestile se si "vad" - atunci cand culorile, texturile si formele se tes in idei irepetabile, care aduna incremenite pentru multa vreme, fragmente de ganduri, sentimente, framantari ale mintii si sufletului, crampeie de frumusete
Bijuteriile te fac sa viseziasa ca...nu-ti voi spune povestea fiecarei creatii in parte, dar daca le vei privi cu inima, ele iti vor "vorbi" despre feminitate, naturalete, gingasie si putere, candoare si senzualitate, si despre tot ceeea ce vei visa tu .Sigur, femeia din adancurile tale isi va lasa imaginatia sa zboare...
Si pentru ca bijuteriile spun intotdeauna ceva despre cei care le poarta, pentru ca ele inseamna nu doar arta si istorie, ci poate mai ales, bucuria "de acum" de a te simti frumoasa lasa-te "povestita" de bijuterii !
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Curier rapid: 15 LEI
  Poșta Română: 5 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  1. Prin CURIER RAPID
  2. Prin POȘTA ROMÂNĂ
  2. PERSONAL in Bucuresti

  Expedirea coletelor se va face în cel mult 24-48 ore dupa confirmarea comenzii si după verificarea plății (in cazul transferului bancar)
  1. IN AVANS, PRIN TRANSFER BANCAR intr-un cont comunicat ulterior in cazul livrarii prin curier; la acesta se va achita transportul, la ridicarea comenzii
  2. ÎN AVANS, PRIN TRANSFER BANCAR intr-un cont comunicat ulterior in cazul livrarii prin poștă (contravaloare produs + transport)
  3. PERSONAL - in Bucuresti, intr-un loc stabilit de comun acord cu clientul

  Ulterior comenzii, veți primi un e-mail sau telefon pentru confirmarea adresei, a modalității de livrare a produselor si dupa caz a datelor necesare transferului bancar. Comenzile plasate vineri sau in cursul weekend-ului sunt expediate luni dimineata.
 • Rambursari si Schimburi

  In urmatoarele conditii:

  - Clientii pot returna produsele in termen de maxim 10 zile de la primirea comenzii.
  - Clientul suporta taxele postale aferente trimiterii coletului
  * Atentie! Produsele returnate trebuie sa fie in starea in care le-ati primit, nedeteriorate si neutilizate.
  * Dupa ce produsul va ajunge inapoi la mine in conditiile de mai sus voi rambursa banii integral clientului in maxim 30 zile de la data primirii (vezi prevederile legii despre politica de retur: OG 130/2000)

  Puteti citi despre politica de retur prevazuta de lege aici:
  www.breslo.ro/blog/5-reguli-ca-sa-vinzi-mai-mult

  Multumesc si va mai astept !
  Cu bine

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Sagas. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

  telefon 0746 140 448
  e-mail [email protected]
 • Sagas a deschis magazinul Breslo pe 23.11.2011.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 21.07.2020