• Plata

  Plata se poate realiza prin ramburs pentru livrare prin Posta Romana, sau in avans in contul nostru bancar, pentru livrari prin curierat sau posta.
 • Livrare

  Produsele se livreaza din stoc.
  Comenzile se proceseaza de luni pana vineri, in dimineata urmatoare comenzii dumneavoastra.
  Exceptie fac sarbatorile legale si sarbatorile religioase mari de peste an.
  Livrarea se face prin Posta Romana.
  Pentru livrare prin curierat, va rugam sa specificati acest lucru la plasarea comenzii, in rubrica "mesaj pentru vanzator". Costurile de curierat vor fi suportate de catre cumparator.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - 70 LEI 5 LEI
  70 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - 40 LEI 13 LEI
  40 - 100 LEI 10 LEI
  100 - ∞ LEI 0 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele se pot returna in termen de 10 zile, fara invocarea unui motiv, atata timp cat se incadreaza in OG130/2000. Costurile de returnare a produselor sunt in sarcina cumparatorului.
  Stim ca este neplacut sa trebuiasca sa returnezi un produs, asa ca inainte de a comanda, retineti ca va stam la dispozitie pentru orice informatie suplimentara sau fotografie a produsului.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Retineti ca nuantele pot diferi usor, in functie de setarile monitorului dumneavoastra.

  Articolele din categoria Vintage, sunt obiecte veritabile ,colectionate de mine de-a lungul timpului. Asadar, aceste obiecte pot prezenta mici diferente de nuante pe suprafata sa, sau mici dovezi ale trecerii timpului (destramari de panza/dantela, ciupituri ale panzei, puncte ingalbenite, etc. ). Toate acestea nu reprezinta defecte, ci urme lasate de trecerea incontestabila a timpului, care nu fac altceva decat sa-i sporeasca autenticitatea.
  De obicei, aceste mici elemente sunt continute in descrierea articolului pentru ca fiercare client sa aleaga in cunostinta de cauza.
  Cu atat mai mult, aceste obiecte sunt unicat!
 • Informatii Vanzator

 • ShabbyCriss a deschis magazinul Breslo pe 13.05.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 19.10.2016