Studio Button este un atelier de creatii handmade destinat celor care cauta acel "altceva" in viata lor cotidiana si nu numai.

Obiectele create de atelierul nostru sunt unicate, personalizate si de calitate.

Pentru ca Studio Button vine in intampinarea ideilor tale, poti sa iti creezi propria ta jucarie/decoratiune. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o descriere cat mai detaliata sau un desen/schita, iar noi iti transformam dorinta in realitate.

Preturile sunt afisate in dreptul fiecarui produs, iar pentru cele personalizate acesta se va stabili in functie de centitele dumneavoastra.

Pentru comenzi va rugam sa ne telefonati sau sa ne scrieti un mail care sa contina codul produsului, cantitate si date de contact.

e-mail: [email protected]

tel: 0749 747 067, 0745 669 019, 0745 297 833
 • Plata

 • Livrare

  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Plata la livrare 0 - ∞ LEI 10 LEI
 • Rambursari si Schimburi


  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • StudioButton a deschis magazinul Breslo pe 02.12.2010.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 02.12.2010