... un alt magazin simpatic de pe Breslo
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 10 LEI
  CURIER: 25 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Produsul este livrat din Bucuresti prin urmatoarele modalitati :
  Prin Posta Romana
  Prin curier rapid
  Pentru Bucuresti pot sa livrez produsele personal, stabilind o locatie si ora de comun acord.
  - Plata la livrare cu ramburs;
  - Transfer bancar. Utilizez ING. Dumneavoastra virati banii in cont, eu confirm plata si trimit coletul.

  Taxele de transport pot varia de la 10 ron la 15 ron in functie de greutatea coletului si orasul in care ca aflati.
  La valori mai mari de 150 ron taxele de transport sunt gratuite.
 • Rambursari si Schimburi

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul TRICOTIME. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Pentru clientii fara feedback, sau cu feedback negative, imi rezerv dreptul de a cere plata produselor in avans.
  Pentru intrebari, sugestii, comentarii sau colaborari ma puteti contacta fie prin mesageria breslo, fie la emailul : [email protected]
 • Informatii Vanzator

 • TRICOTIME a deschis magazinul Breslo pe 29.09.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 29.09.2015