Iubesc ceea ce fac si fiecare obiect decorat de mine imi este drag, asa ca, te rog sa nu te miri, cand, obiectul pe care l-ai cumparat de aici, iti va aduce in casa energie pozitiva si pace!
Este normal sa fie asa, de vreme ce o farama din sufletul meu se regaseste in fiecare obiect din acest magazin!
Acest magazin contine diverse obiecte decorate in tehnica decoupage si pictura manuala.
Aici vei gasi o gama diversa de produse: de la cutiute mici si mari pentru bijuterii sau pentru pastrarea amintirilor legate de copilul Dv., farfurii, platouri, cesti, boluri, tablouri si pana la piese de mobilier atat pentru copii cat si pentru cei mari.
Toate obiectele sunt decorate de mine cu mare drag.
Iti multumesc ca m-ai vizitat!
 • Plata

 • Livrare

  Comenzile nu se livreaza fara o confirmare prealabila, prin telefon, asadar, va rog lasati un numar de telefon valabil. Fara confirmarea telefonica, comenzile se anuleaza.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Plata la livrare 0 - 90 LEI 15 LEI
  90 - 200 LEI 23 LEI
  200 - 300 LEI 29 LEI
  300 - ∞ LEI 0 LEI
  Ridicare Personala Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Curier Rapid Plata la livrare 0 - 90 LEI 26 LEI
  90 - 300 LEI 32 LEI
  300 - ∞ LEI 0 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Thalia. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • Thalia a deschis magazinul Breslo pe 02.04.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 17.08.2017
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?