Bine ai venit in magazinul meu!

NOU! livram in orice localitate (inclusiv saturi-comune) FARA alte costuri de livrare!
Termenul de livrare in general este de cca 24-48 ore, INSA in unele situatii pot aparea decalaje atat in prelucrarea comenzilor cat si in livrarea coletelor!

Avem depozitul central in Tirgu Mures, astfel:
- daca esti din Mures, poti selecta "Ridicare de la sediu" si coletul va fi fara cost de livrare;
- daca esti din orice alta localitate din tara, o vom livra prin GLS la un pret special de 25 cu TVA inclus, indiferent de locatie sau km suplimentari!

IMPORTANT!
Toate comenzile unde clientul nu poate fi contactat telefonic si / sau prin mesaj, vor fi considerate nule si se vor anula!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Livrare la adresa: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  prin GLS, in mod normal ajunge in orice localitate din tara intr-un intervan de 24-48 ore!
  NOU! livram in orice localitate (inclusiv saturi) FARA alte costuri de livrare!!!
  Ramburs, OP (livrarea va dura +1 zi, vom astepta intrarea sumei pe cont)
 • Rambursari si Schimburi

  Procedura de retur:
  1. Trimitem curierul sa ridice coletul de la Dvs.
  2. Ajunge coletul la noi, verificam starea produselor.
  3. In caz ca totul este in ordine, va returnam contravaloarea produselor returnate, scazand din valoarea lor costul de livrare de 25 lei.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul TiBoo. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

  SC GIFY WORKSHOP SRL
  28142498, J26/233/2011
  sat Bozeni nr 1/b, jud. Mures
 • TiBoo a deschis magazinul Breslo pe 27.07.2016.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 08.04.2024