Toate produsele din acest mic shop sunt lucrate exclusiv de mana, in serie mica, dupa inspiratia proprie ori dupa preferintele clientilor nostri.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon 0742883410
Modalitati livrare si plata:
- Gratuit-Predare personala Sincai (Tineretului)Bucuresti
-Curier 20 lei
-Posta 18 lei
Plata:
-La livrare
Revolut 0742883410
-Cont bancar RO54INGB0000999908476575 Gheorghe Luciana Mariana Intreprindere Individuala
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Curier: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  Puteti intra in posesia produselor in urmatoarele moduri:
  - Ridicare personala Gratuit la Sincai (Tineretului) Bucuresti, langa gura de metrou.
  -Curier rapid 20 lei sau peste 450 lei Gratuit
  Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon 0742883410
  PLATA este de tei tipurti:
  - Ramburs (la primirea coletului) sau aveti posibilitatea de a plati.
  - Transfer bancar
  -Revolut 0742883410
  Cum plasati comanda va rugam sa transferati banii in
  Iar in comentariu sa scrieti numarul de comanda si sa atasati dovada platii


  Iar in comentariu sa scrieti numarul de comanda si sa crieti apoi Breslo.

  Suma minima de comanda este 40 lei.
  Daca doriti o alta metoda de livrare puteti preciza acest lucru si vom stabilii detaliile impreuna.
 • Rambursari si Schimburi

  In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 15 zile lucratoare de la data primirii lui. Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (ambalajul original si documentele care l-au insotit). Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma inapoiata este formata strict din contravaloarea produselor.
  Nu pot fi returnate produsele personalizate (la acestea primiti poze pe parcursul realizarii iar dupa confirmare , expediem comanda)

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur. www.breslo.ro/us/refund

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul TracollaHandmade. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • TracollaHandmade a deschis magazinul Breslo pe 02.10.2013.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 14.07.2022