Bine ai venit in magazinul Vinilistic !
Produsele noastre sunt realizate din vinil reciclat. Mai mult, le facem utile si functionale printr-un mod creativ. Fiecare produs este unic prin centrul original al placii si povestea sa.
Folosim discuri autentice cu muzica, de aceea unele produse pot avea mici zgaraieturi sau semne minore de uzura.
 • Plata

  Plata se face ramburs sau prin transfer bancar, dupa ce va trimitem confirmarea comenzii si detaliile pentru livrare.
 • Livrare

  Livrarea produselor disponibile se face in 3-5 zile lucratoare prin curier. Pentru produsele speciale, executate la comanda, termenul de executie variaza in functie de complexitatea lor. Taxele de expediere sunt de 14 lei pentru Bucuresti si 19 lei pentru restul tarii.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Ridicare Personala Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Curier rapid Transfer Bancar 0 - 200 LEI 10 LEI
  200 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 19 LEI
  Transfer Bancar Transfer Bancar 0 - 200 LEI 10 LEI
  200 - ∞ LEI 0 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Vinilistic. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

  Pentru informatii cu privire la comenzi si produse va stam la dispozitie la adresa de email : [email protected] Pentru a fi la curent cu noutatile, abonati-va la facebookul nostru oficial: https://www.facebook.com/vinilistic.ro/
 • Vinilistic a deschis magazinul Breslo pe 16.08.2017.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 16.08.2017
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?