... just another Breslo shop
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 7 LEI
  Fan courier: de la 23 LEI
  DPD: de la 15 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Coletel se expediaza prin Posta Romana, doar cu plata in cont, 7 lei sau prin fan courier cu plata in cont sau ramburs, iar taxa de livrare este de 23 respectiv 31 lei pentru coletele cu greutatea mai mica de 1 kg. DPD 15 lei respectiv 20 lei
  Plata se face ramburs sau in cont. Comanda minima este de 30 lei
 • Rambursari si Schimburi

  Returul se face conform legii, daca produsul nu corespunde conform descrierii si pozei de aceea va rog sa ma contactati daca aveti o nelamurire sau o intrebare in legatura cu produsul. Va rog sa ma contactati in cazul in care doriti ca produsul sa fie schimbat sau reparat. Taxele vor fi suportate de catre client.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Culorile din poze pot sa difere fata de cele din realitate, pentru detalii va rog sa ma contactati. Produsele din magazin pot fi modificate la cererea clientului si pretul se poate modifica.
 • Informatii Vanzator

  Deac Maria Cristina
  [email protected]
 • VintageCorner a deschis magazinul Breslo pe 30.08.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 06.03.2021