.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 10 LEI
  Ridicare Personala: 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrarea se face prin Posta Romana.

  Pentru cumparatorii din Bucuresti, livrarea se poate face personal, in zona Pantelimon - Piata Delfinului - Mega Mall - Penny Market -
  Dobroesti - Fundeni. Daca doriti ca livrarea sa se faca personal, trimiteti-mi mesaj pe breslo.

  LIVRAREA SE FACE IN URMA CONFIRMARII COMENZII, PE MAIL SAU TELEFONIC.

  Expedierea produselor aflate in stoc se face in aceeasi zi sau in ziua imediat urmatoare confirmarii comezii. Livrarea se face in 2-4 zile in functie de programul Postei Romane.

  COMENZILE NECONFIRMATE VOR FI ANULATE!
  Plata se face ramburs, la primirea coletului, sau in avans, prin transfer bancar sau depunere in cont.
  Pentru plata in cont va rog sa imi trimiteti mesaj pe Breslo pentru a va putea transmite contul in care puteti face plata. Livrarea produselor platite prin transfer bancar se va efectua dupa confirmarea platii.

  Taxele postale pentru plata ramburs sunt de 12 lei, suportate de cumparator.
  Taxele postale pentru plata prin transfer bancar sunt de 10 lei, suportate de cumparator.


  Comanda minima este de 30 Ron! (fara taxele postale)

  Pentru comenzi mai mari de 250 Ron, transportul este gratuit.
 • Rambursari si Schimburi

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul amaliacristina. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Parte din produsele expuse/vandute se pot reproduce, pot fi realizate produse foarte asemanatoare, insa fiind produse handmade nu se vor putea realiza doua produse identice.
 • Informatii Vanzator

 • amaliacristina a deschis magazinul Breslo pe 18.01.2011.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 12.05.2017