Buna !!!!In magazinul nostru vei gasi produse realizate manual in mare parte unicat !Vizionare placuta !!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 12 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  livram prin posta romana ramburs .livrarea se va face numai dupa confirmare de catre cumparator ca doreste ce a comandat prin confirmare prin email sau prin mesaj breslo.de obicei coletele ajung in 2-3 zile si daca nu primiti instiintarea de la posta va rog sa mergeti la posta unde apartineti si ridicati coletul care este pastrat la posta doar 10 zile dupa care este returnat .
  ramburs-posta romana
 • Rambursari si Schimburi

  Restituiri si Schimburi

  Produsele vor fi returnate in termen de 10 zile lucratoare de la receptia lor, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate(produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau sa fie deteriorate).
  Contravaloarea produselor se restituie integral in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator, modalitatea de returnare a banilor urmand a fi stabilita de comun acord cu clientul. Cheltuielile de transport privind returnarea produselor cad in sarcina clientului.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  mi doresc o comunicare foarte buna si transparenta cu dv..De aceea ,daca apar neintelegeri (pana acum nu au fost cazul ),si inainte de a trimite un feedback negativ,va rog sa ma contactati,incercand impreuna rezolvarea problemei.
  In cazul in care aveti feedback negativ sau neutru, generat de neridicarea coletelor, imi rezerv dreptul de a va anula comanda.
 • Informatii Vanzator

  asulikeit3 @yahoo.com
 • asulikeit3 a deschis magazinul Breslo pe 15.02.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 09.01.2015