BINE ATI VENIT!
In magazinul nostru veti gasi produse originale si de buna calitate. Sunt lucrate cu migala si multa pasiune.
O modalitate de a bucura si de a surprinde placut pe cineva drag, este de a-i darui un cadou SPECIAL ... personalizat, care-i va incanta privirea, sufletul si...chipul!

Ne gasiti si aici: Facebook : artwear0

Telefon si whatsapp: 0736475983
mail : [email protected]


Nu exista comanda minima.
 • Plata

  Plata se face la livrare in sistem ramburs.
  Imediat ce comanda este primita, va voi trimite un email de confirmare in care vom stabili anumite detalii legate de: comanda, timp de executie (in cazul in care nu este pe stoc si se realizeaza la comanda) si plata.
 • Livrare

  Livrarea se face prin posta, cu plata in sistem ramburs sau daca doriti se poate trimite si prin curier.


  Taxa de livrare este de 12 lei pentru Bucuresti si pentru restul tarii.

  In cazul clientilor din Bucuresti, putem stabili o intalnire in centru, de exemplu, sau in alt loc convenabil pentru ambele parti, pentru a scuti astfel timpul si taxele pierdute pe transport.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - 350 LEI 12 LEI
  350 - 1000 LEI 0 LEI
  Ridicare Personala Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Fan Curier - in cazul rambursului, transportul se va achita de catre client direct curierului la livrare. Costul de 20 lei este aproximativ. Pretul final al transportului va fi calculat decatre curier in functie de distanta si volum/greutate colet. Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 20 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 20 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele se pot restitui sau schimba doar dacă nu corespund cu descrierea, sau dacă au defecte ce nu se pot observa în poze.
  Dacă obiectul a fost totuşi deteriorat, din cauza manevrării necorespunzatoare sau a altor cauze ce nu ţin de noi, ne puteţi contacta pentru a încerca să le reparam.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul azucar1sal. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Costurile transportului tur-retur vor fi suportate de către client!
  Culoarea produsului dorit poate varia uşor în funcţie de setările monitorului clientului.
 • Informatii Vanzator

  Thea - 0736475983
  [email protected]
 • azucar1sal a deschis magazinul Breslo pe 17.01.2013.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 02.01.2019
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?