Welcome.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Personal, exclusiv Cluj Napoca: 0 LEI
  Curier rapid - Plata transportului în avans: de la 0 LEI
  Posta Romana | Ridicare colet de la oficiul postal: 7 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Efectuarea unei comenzi in acest magazin constituie acceptul dvs. implicit pentru procesarea acesteia, fara alte mesaje de confirmare.

  Daca dintr-un motiv anume, doriti anularea comenzii, puteti solicita acest lucru prin intermediul mesageriei Breslo, in maxim 24 de ore de la primirea mesajului de confirmare a comenzii. Ignorarea acestei prevederi [sau depasirea acestui termen ] atrage dupa sine acordarea unui feedback negativ in locul celui neutru.


  Livrarea produselor se face in cel mult doua zile lucratoare,toate produsele fiind in stoc.
  Ambalajul va fi corespunzator,astfel incat reclamatiile referitoare la produse deteriorate in timpul transportului sa fie reduse la minim.
  Coletele vor fi expediate utilizand serviciile Postei Romane (ajung in maxim 4 zile pe tot teritoriul Romaniei - in caz ca totul se desfasoara normal) sau ale firmelor de curierat.

  Plata se efectueaza EXCLUSIV prin transfer bancar /Revolut.
  Eventualele excepții vor fi făcute doar pentru clienții vechi.

  Comanda va fi expediata dupa inregistrarea platii, termenul de plata maxim acceptat fiind de 2 zile lucrătoare din momentul primirii mesajului de confirmare a comenzii.
 • Rambursari si Schimburi

  Nu schimb un produs cu un altul,indiferent de motiv.In caz de nemultumiri obiective,poti beneficia de returnarea platii facute,minus taxa de ambalare/expeditie.

  Politica adoptata in ceea ce priveste retururile de produse : in 14 zile de la primirea coletului,produsul se poate returna, fara explicatii suplimentare.

  In momentul in care produsul a ajuns la mine in aceeasi stare in care l-am trimis,fara semne de purtare sau deteriorare intentionata,va voi returna valoarea produselor,minus taxa de ambalare/expeditie pe care am platit-o in momentul expedierii coletului catre dvs. in cazul coletelor expediate cu Posta Romana.
  Cheltuielile de retur cad in sarcina clientului.
  In cazul unui produs deteriorat datorita transportului,nu efectuez retururi de plata pana nu primesc poze clare cu produsul defect.In momentul primirii acestor fotografii,se va urma aceeasi procedura descrisa mai sus.

  Incerc pe cat posibil sa atasez produsului descrieri si fotografii cat mai relevante si cat mai aproape de realitate.Daca aveti dubii in ceea ce priveste culoarea,dimensiunile ,sisteme de prindere,si alte detalii, va rog sa ma contactati prin mesageria Breslo.

  Pentru a evita situatii neplacute sau pierdere de timp de ambele parti, recomand sa fiti foarte siguri ca doriti sa plasati o comanda.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul bijuteriiwhatelse. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Informatii utile :

  In cazul in care diametrul articulatiei degetului este mai mare decat diametrul bazei acestuia, marimea degetului si implicit a inelului va fi media dintre aceste doua diametre.
  Degetele mainii dominante sunt cu aproximativ jumatate de numar mai mare.
  Marimea inelului este corecta atunci cand acesta se aseaza confortabil pe deget, insa opune o usoara rezistenta la introducere/scoatere.
  Inelele late ar trebui sa se simta usor mai lejer pe degete decat cele inguste. Recomand luarea in considerare a unei jumatati de marime in plus in cazul achizitionarii unui inel lat.


  In functie de numarul de comenzi plasate, de valoarea comenzilor si de multe multe alte motive (subiective sau obiective :))),veti beneficia de mici surprize ( cadouri,taxe de ambalare/expeditie suportate de catre mine,reduceri ).


  Persoanelor cu feedback negativ,imi rezerv dreptul de a le cere plata in avans,integral,(prin transfer bancar) , sau de a le refuza comanda.


  Multumesc pentru intelegere si pentru cumparaturi :)
 • Informatii Vanzator

 • bijuteriiwhatelse a deschis magazinul Breslo pe 04.08.2008.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 09.06.2020