Vă invit să vizitaţi micul meu colţ de paradis, unde sper să vă simţiţi bine, atat de bine incat sa reveniti din cand in cand, macar pentru a vedea noutatile.
Magazinul va avea două secţiuni, respectiv - bijuterii şi accesorii de bijuterii. As vrea sa mentionez ca materialele pe care le aduc sunt foarte atent selectate, daca nu mi-au furat ochiul prin - structura, forma, culoare - nu le iau, in consecinta, in functie de ce-mi fura inima si ochii la un moment dat, incerc sa prezint accesorii de bijuterii cat mai deosebite. Materialele absolut necesare pentru bijuterit - ace, zale, sarma, ata, lant - dat fiind ca sunt foarte multi furnizori in aceasta directie, nu vor aparea in magazin.
Comanda minima este de 20 RON, mai putin la produsele unde este precizata comanda minima de 15 RON, acestea fiind la oferta speciala.
Pentru plata in cont, orice produs are transport gratuit, respectand si conditia comenzii minime.
Orice comanda de minim 100 Ron va avea transport gratuit.
Orice comanda de minim 150 Ron achitata in cont se va trimite gratuit cu Fan Curier sau cu serviciul Postei Romane Prioripost, la alegere.
Realizez bijuterie LA COMANDA, din oricare dintre materialele pe care le am in magazin, cu pretul lor afisat la care se adauga 15-25 Ron, in functie de complexitate.
Orice menţiune specială, modificare de comandă, adresă, etc se va anunţa prin mail la adresa [email protected] sau telefonic, la numărul 0721-563446.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  Livrarea se realizează prin colet poştal, în orice zonă a ţării, mai puţin în Ploieşti, unde se poate livra şi personal, la cerere.
  Orice menţiune specială, modificare de comandă, adresă, etc se va anunţa prin mail la adresa [email protected] sau telefonic, la numărul 0721-563446.
  După trimiterea comenzii, se va anunţa prin mail momentul când coletul ajunge, perioada maximă fiind de o săptămână.
  Comanda este procesată într-o perioadă de 1-3 zile.
  Plata se face în trei variante, în funcţie de selecţie - ramburs(la primirea coletului poştal), transfer bancar şi Paypal.
  Pentru costurile de ambalare şi trimitere, am stabilit o sumă cât mai mică, între 7 şi 12 RON, corespunzător greutăţii coletului.
  Plata comenzii prin transfer bancar, Paypal sau e-mandat postal are transport gratuit, in conditia unei comenzi minime de 20 RON, sau 15 RON, la produsele din oferta speciala.
  Orice comanda de minim 100 Ron va avea transport gratuit.
  Orice comanda de minim 150 Ron achitata in cont se va trimite gratuit cu Fan Curier sau Prioripost.
 • Rambursari si Schimburi

  Se pot face numai în condiţia în care se discută în prealabil toate aspectele.
  Restituiri de colete se acceptă doar în primele 10 zile de la sosirea acestuia. Produsul va fi returnat pe cheltuiala cumpărătorului, iar la primirea lui se va înapoia suma achitată, prin transfer bancar.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul blanitza. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Pentru colete primite retur voi acorda feedback negativ, in conditia in care nu se discuta despre situatie, si nu se accepta retrimiterea coletului, cu plata facuta in cont(Raiffeisen), la costul initial al comenzii adaugandu-se si cheltuielile cu returul.
 • Informatii Vanzator

  [email protected]
  0721-563446 (Vodafone)
  0743-196943 (Orange)
 • blanitza a deschis magazinul Breslo pe 06.01.2010.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 04.03.2016