frumuseti din suflet create, ca pentru mine :)
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 7 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrarea se face:
  - cu posta romana in termen de circa 3-4 zile de la expedierea coletului,( cost de la 10 lei)
  - la cerere, cu curier special, in 2 zile, (cost 15-25 lei)
  pentru plata prin virament bancar transportul este gratuit.
  Plata se poate face:
  - ramburs la primirea coletului
  - prin virament bancar in contul meu de la Unicredit sau Piraeus Bank .
 • Rambursari si Schimburi

  In ceea ce priveste obiectele vintage, daca nu sunt potrivite, se pot restitui, desigur transportul fiind suportat de cumparator, si cu conditia sa nu le fii deteriorat intre timp.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul briseis. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Unele produse au fost vandute si trebuie reproduse, deci eventualul client ar trebui sa-si ia o marja de 2-3 zile.
  Rog clientii sa lasa un feedback, oricum ar fi el.
  Comanda minima 50 RON
 • Informatii Vanzator

 • briseis a deschis magazinul Breslo pe 24.02.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 19.02.2020