Din pacate, din motive obiective, nu pot oferi predare personala, va rog nu insistati. Merci pentru intelegere.


**PENTRU A GRABI FINALIZAREA TRANZACTIEI VA ROG CA IN CAZUL BRATARILOR DE ORICE FEL, IN MOMENTUL COMENZII SA-MI LASATI MESAJ CU MARIMEA ( CIRCUMFERINTA ) INCHEIETURII MAINII, NU LUNGIMEA ALTEI BRATARI CARE VA VINE BINE !


Email :
chc.ha[email protected]
 • Plata

  Comenzile neconfirmate in 3 zile calendaristice se vor anula. Daca aveti nevoie de mai mult timp va rog sa-mi spuneti, produsele se pot rezerva.
  ****
  International ( jewelry only) : paypal only, shipping cost aprox 5 euro. If you have any question, feel free to ask me :)
 • Livrare

  Preturile transportului prin curier rapid sunt afisate pentru localitatile incluse in grila de acoperire a Urgent Curier, adica in localitatile fara km suplimentari.

  Produsele vor fi trimise doar dupa confirmarea comenzii prin e-mail sau mesagerie Breslo.
  Livrarile prin curier se fac de Luni pana Vineri.
  In cazul in care comanda intra vineri dupa ora 12, aceasta va fi trimisa luni.
  Merci pentru intelegere.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - 99 LEI 5 LEI
  99 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - 99 LEI 12 LEI
  99 - 199 LEI 8 LEI
  199 - ∞ LEI 0 LEI
  PayPal 0 - 99 LEI 5 LEI
  99 - ∞ LEI 0 LEI
  Curier rapid in afara Bucurestiului ( in zonele de acoperire Urgent Cargus - exclus km suplimentari ) Transfer Bancar 0 - 149 LEI 13 LEI
  149 - 249 LEI 10 LEI
  249 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - 149 LEI 19 LEI
  149 - 249 LEI 15 LEI
  249 - ∞ LEI 0 LEI
  PayPal 0 - 149 LEI 13 LEI
  149 - 249 LEI 10 LEI
  249 - ∞ LEI 0 LEI
  Curier rapid Bucuresti Transfer Bancar 0 - 100 LEI 10 LEI
  100 - 300 LEI 8 LEI
  300 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - 100 LEI 15 LEI
  100 - 300 LEI 12 LEI
  300 - ∞ LEI 0 LEI
  PayPal 0 - 100 LEI 10 LEI
  100 - 300 LEI 8 LEI
  300 - ∞ LEI 0 LEI
  International PayPal 0 - ∞ LEI 25 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Oricand se pot returna produsele daca nu ti-au placut sau nu-ti vin, in decurs de 14 zile de la primirea coletului. Atat te rog, sa fie intacte :)

  *****
  Conform Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014:

  "... consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.".

  Documentul complet poate fi citit pe site-ul ANPC

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul chc.handmade. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  RAMBURS = produsele se platesc la ridicarea coletului de la posta sau la livrarea acestuia de catre curier
  PLATA IN AVANS = produsele se platesc INAINTE de a fi trimise, urmand ca la ridicarea coletului sa nu mai platiti nimic.
  POST RESTANT = atunci cand adresa din buletin nu corespunde cu adresa la care locuiti sau la care preferati sa va ajunga coletele prin Posta, puteti opta pentru adresa oficiului postal pe care il preferati ( este nevoie de numarul oficiului postal sau de strada pe care se afla )

  Ma puteti contacta prin mesageria Breslo sau e-mail [email protected]
 • Informatii Vanzator

 • chc.handmade a deschis magazinul Breslo pe 24.07.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 10.11.2017
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?