Bine ai venit! In acest magazin vei gasi lucrusoare cat mai deosebite, facute acasa, cu mare drag.
Multumesc pentru vizita ta! Te mai astept!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 10 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  - Coletul se trimite prin Posta Romana dupa ce mi-ai trimis raspuns cu e-mail de confirmare la e-mailul ce ti-l voi trimite in momentul primirii comenzii.
  - Dupa confirmarea comenzii voi trimite pachetul in termen de 3 zile; nu se pun la socoteala zilele de sambata si duminica.
  - Taxa de livrare incepe de la 10,00 lei, in functie de marimea pachetului, pentru alt oras decat Campia-Turzii.
  - In cazul platii in avans, taxa de transport este de 5,00 lei
  - Pentru Campia-Turzii se poate fixa o locatie si o ora de predare.
  - In momentul in care vizualizez comanda, iti trimit un email prin care iti cer confirmarea comenzii. In momentul in care am primit confirmarea, pregatesc coletul. Daca nu primesc confirmarea, dupa 3 zile comanda se anuleaza.
  - In cazul clientului cu feedback negativ, se poate face comanda numai cu plata in avans.
  - Suma minima pentru comenzi este de 20,00 lei; clintul suporta taxa de transport si de ambalare.
  - Plata se face in sistem ramburs, la ridicarea coletului de la posta.
  - La toate comenzile veti gasi si un cadou din partea mea.
  - Pentru comenzi peste 600,00 lei, transportul este gratuit.
 • Rambursari si Schimburi

  - Inainte de a comanda cititi descrierile produselor cu mare atentie si apoi faceti comanda.
  - Accept retur, in conditiile legii.
  - Returul se poate face in termen de 10 zile de la primirea coletului.
  - Nu accept retur cu ramburs. Pentru retur clientul va suporta taxa de transport si taxa de reexpediere, in caz ca doreste trimiterea altui produs in loc de cel returnat.
  - In caz ca nu se doreste schimbarea produsului returnat, clientul va primi doar costul produsului returnat, in termen de 30 zile de la primirea pachetului retur.
  - Conditiile de restituire: produsul nu trebuie sa fie deteriorat, sa aiba forma initiala, sa nu fie folosit si daca e cazul sa nu fie desigilat.
  - Nu accept restituiri in cazul produselor la comanda, a produselor personalizate, produselor la oferta, a produselor perisabile.
  -

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul corainadori. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  - Imi rezerv dreptul de a-mi alege clientela. In caz de suspiciune, pot anula comanda.
  - In cazul neridicarii coletului, clientul primeste feedback negativ( este vizibil pentru toti vanzatorii de pe breslo) si nu va mai putea cumpara in magazinul meu.
 • Informatii Vanzator

 • corainadori a deschis magazinul Breslo pe 26.09.2009.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 31.05.2015