Decolor inseamna Roxana și Octavian, o familie cu două minți diferite, dar sincronizate, cu aceeași pasiune pentru arta.

Eu, (Roxana) am fost mereu atrasă de pictură și desen. Absolvind Facultatea de Restaurare Conservare, secția pictură, am învățat sa îmbin utilul cu plăcutul și noul cu vechiul. Octavian, pasionat de istorie, călatorii si natură a descoperit cum să facă lucrurile mai practice și eficiente, manifestându-și propria creativitate.

Pragmatismul lui Octavian, alături de firea mea visatoare și curiozitatea noastră, se combină perfect pentru a crea Decolor.

Am inceput in 2016 când am realizat primele produse pentru noi. Primele podoabe realizate din lemn, reprezentau forme simple inspirate din natură, pe care le-am înfrumusețat prin pictură, în culorile noastre preferate. Primele reacții au venit de la prieteni, familie și neașteptată a fost și reacția oamenilor pe rețelele de socializare.
Mai apoi, Octavian a prins gustul de a se juca cu lemnul, a început să facă tot felul de decorațiuni și cutii de depozitare pentru modesta noastră căsuță. Lucruri care pe mine mă inspirau și pe care îmi doream să le pictez imediat.

Cea mai mare provocare, am simțit-o în 2017, când am renunțat la locurile noastre de muncă, pentru a ne dedică timpul, energia și creativitatea pentru Decolor.

Ne exprimăm prin produsele pe care le realizăm în prezent, de la conceperea design-ului și până la finalizarea produsului. Încercam să dăm o formă și o culoare diferită obiectelor pentru decor de interior, obiectelor cu uz practic, ornamentelor si bijuteriilor, o înfățișare unică, plină de culoare și energie.

Pictura și toate obiectele din lemn pe care le realizăm sunt inspirate din natura înconjurătoare. Ne place să ilustrăm frumusețea și imperfecțiunea naturii. Încercăm să surprindem această dualitate în produsele noastre și să le transmitem purtătorului, ajutându-l să se conecteze la propria sa natură.
Decolor, exprimare prin formă și culoare.

e-mail: [email protected]
telefon: 0741358180
www.breslo.ro/decolor
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Curier rapid: de la 0 LEI
  In Sibiu - Personal: 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Produsele sunt livrate din Sibiu.

  La lansarea comenzii vă rugăm să specificați modul de livrare:

  1. Personal - dacă produsele sunt comandate din Sibiu, transportul îl facem personal, gratuit
  2. Livrare prin Curier rapid:

  * Costuri de livrare pentru plata prin transfer bancar:

  - gratuit, comenzi peste 159 LEI

  - 15 LEI, comenzi între 59 - 159 LEI
  - 10 LEI, comenzi între 0 - 59 LEI

  * Costuri de livrare pentru plata ramburs, la livrare :

  - gratuit, comenzi peste 199 LEI

  - 18 LEI, comenzi între 59 - 199 LEI
  - 20 LEI, comenzi între 0 - 59 LEI

  3. Livrare prin Poșta Română:
  *Coletele vor fi expediate doar în zilele de Marți și Vineri

  * Costuri de livrare pentru plata prin transfer bancar:
  - 15 lei (pentru comenzi sub 159lei)
  - gratuit ( pentru comenzi peste 159lei)

  * Costuri de livrare pentru plata ramburs:
  -18 lei ( pentru comenzi sub 159lei)
  - gratuit ( pentru comezi peste 159lei)

  Livrarea produselor sa face doar după confirmarea comenzii, în zilele lucratoare, de luni pâna vineri, în intervalul orar 10:00 - 18:00.

  Odată ce ați lansat comanda, veți putea vedea termenul de livrare estimat de noi in mesajul de confirmare. Dacă termenul de livrare propus de noi nu corespunde cerințelor dumneavoastră, comanda va putea fi modificată sau anulată, preferabil să ne anunțati dacă o doriți mai devreme.
  Plata se poate face ramburs sau prin transfer bancar atât la livrarea prin Poșta Română cât și la livrarea prin Curier rapid.
  Pentru plata prin transferul bancar vom trimite un mesaj cu datele contului, imediat dupa realizarea comenzii.
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele achizitionate se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, in urmatoarele conditii:

  Intentia de a returna produsul trebuie sa fie anuntata pe adresa de email [email protected] sau telefonic pentru lamurirea situatiei create.

  Produsul se schimba/inlocuieste sau se returneaza banii la pretul de cumparare, daca nu a fost folosit sau purtat, daca are etichetele si ambalajul intact.

  Costurile de inlocuire/returnare vor fi suportate de catre cumparator, in functie de motivul mentionat.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul decolor. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Produsele afișate pe site se află în stoc sau sunt drept model pentru viitoare comenzi.

  Comenzile se proceseaza doar în zilele lucratoare, de Luni până Vineri.
 • Informatii Vanzator

  Lepa Stefania - Roxana II
  Nr. ord.reg.Com/an: F32/59/2017
  CUI: 37017168
  e-mail: [email protected]
  tel: 0741358180

  www.facebook.com/decolor.ro
 • decolor a deschis magazinul Breslo pe 27.11.2016.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 13.02.2023