https://www.facebook.com/decorabila/

Sarbatorile, zilele de naștere, ocaziile speciale si momente de "doar pentru ca" sunt oportunitati de a oferi un cadou cuiva drag.

Povestea Decorabila a inceput din dragoste bineinteles pentru decoratiuni. Nu ne-a trebuit decat un pic de creativitate, pasiune si indemanare, pentru a realiza cele mai adorabile cadouri handmade.

Totul este mai frumos cand este facut din inima!
< class="list-group">
 • Plata

  Plata pentru produsele personalizate/custom se face prin transfer bancar sau Paypal, cu un avans de minim 50% din valoarea produsului pentru a fi convinsi de fermitatea comenzii.
  Pentru detalii, cont, etc. va rugam sa ne contactati.
 • Livrare

  ------------------------------
  -MODALITATI DE LIVRARE-
  ------------------------------

  Pentru siguranta produselor livrarea comenzilor se efectueaza prin urmatoarele modalitati:

  1. Curierat rapid (Fan Courier, Urgent Cargus, GLS, DPD)
  2. Posta Romana (doar cu Prioripost)
  3. Livrarea personala in Bucuresti, doar la statia de metrou Dimitrie Leonida

  La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si a produselor.
  Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

  -----------------------------
  -LIVRAREA PRODUSELOR-
  -----------------------------

  Pentru o protectie mai buna a produselor produsele sunt inmanate sigilate si ambalate in folie cu bule, eventual si in cutii de carton si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

  Dupa primirea comenzii si stabilirea tuturor detaliilor, timpul de procesare pentru o comanda este de 3-5 zile dupa care urmeaza expedierea produselor care se face in 24-48h de la confirmarea platii .

  Livrarea produselor se face in 24-48h de la data expeditiei exceptand sambata, duminica si de sarbatori legale se primesc comenzi on-line dar termenul de expediere curge incepand cu prima zi lucratoare ce urmeaza (in luna Decembrie firmele de curierat nu garanteaza ca livrarea se poate efectua in 24-48h datorita volumului mare de comenzi pe care il au).

  *** In timpul livrarii pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. *** Taxele de transport nu sunt incluse in preturile produselor afisate pe site.
  *** NU EXPEDIEM COLETE PERSOANELOR CARE ANTERIOR AU REFUZAT COMENZI CONFIRMATE TELEFONIC. CONSIDERAM CA ESTE O LIPSA DE RESPECT FATA DE MUNCA DEPUSA DE ECHIPA NOASTRA !

  Avantajele trimiterii prin Curier Rapid si Posta Romana Prioripost:
  - Livrare Sambata in localitatile importante!
  - Rapiditate - Livrarea se face in 24 ore / 48 ore in zilele lucratoare;
  - Comoditate - datorita livrarilor " Door to door";
  - Siguranta si eficienta;
  - Verificare Online a statusului expedierii.

  ----------------------------
  -INFORMATII GENERALE-
  ----------------------------

  -In situatia in care Decorabila nu este in masura sa livreze cumparatorului bunurile comandate si achitate in avans, din motive obiective si care nu depind de noi, cumparatorului i se va restitui integral suma platita.
  Intr-un astfel de caz, suma integral platita se refera la cheltuielile efective suportate de client.
  -Daca bunurile dorite nu sunt disponibile sau in acest timp au aparut probleme privind efectuarea livrarii, reprezentantii Decorabila vor informa fara intarziere clientii folosind datele de contact existente.
  -Daca bunurile nu sunt primite de client in timpul stabilit pentru livrare, si nu a fost contactat de Decorabila, clientul poate da telefon la +40 720 401 530 sau contacta Decorabila prin e-mail la adresa [email protected] .
  -Pentru fiecare comanda, taxa de transport este indicata separat. Trebuie avut in vedere ca taxa pentru transport este suportata de cumparator, doar cumparaturile de peste 200 ron vor beneficia de trasport gratuit.
  -Decorabila pastreaza dreptul de proprietate asupra bunurilor pana cand pretul complet al bunurilor este platit.
  -Orice alte costuri legate de transport ce intervin intre transportator si client dupa ce bunurile au fost livrate de Decorabila vor fi achitate de cumparator.

  Daca aveti intrebari sau doriti informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati trimitand un e-mail la adresa [email protected] sau la nr. de telefon: +40 720 401 530 .
  Costuri de transport
  Metoda livrare Cost livrare
  Ridicare Personala 0 LEI
  Curier rapid De la 0 LEI
  Posta Romana Prioripost De la 0 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele personalizate/custom nu se pot returna conform OG nr. 34/2014 , ARTICOLUL 16, litera c) Furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau
  personalizate în mod clar;

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul decorabila. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Pozele produselor sunt facute pentru un singur produs din gama respectiva. Fiind executate toate manual, mici diferente in dimensiune sau forma pot aparea fata de poza initiala.
  Va rugam sa tineti cont de acest lucru atunci cand comandati produse handmade.

  Va multumim ca ati cumparat de la magaziunul nostru si va mai asteptam!
 • Informatii Vanzator

  https://www.facebook.com/pg/decorabila/about/
 • decorabila a deschis magazinul Breslo pe 11.06.2018.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 21.07.2018