Lasă culorile să intre în viața ta!

Hainele și accesoriile din acest magazin sunt lucrate cu atenție și cu mult drag. Aleg cu grijă materialele și acord importanță finisajelor. Sunt adepta produselor handmade, unicat sau în serie mică, întrucât hainele şi accesoriile reprezintă o modalitate frumoasă de exprimare a personalităţii. Alege produse care să te reprezinte!

Mai multe produse și informații despre pasiunea mea poţi găsi aici:

http://www.facebook.com/FacutedeLuiza

Livrarea produselor se face exclusiv prin curier rapid, cu costurile aferente, inclusiv in Bucuresti. Nu lucrez cu Posta Romana.

Atenţie! Îmi rezerv dreptul de a refuza comenzile venite de la cei care au primit anterior feedback negativ!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  curier rapid: de la 26 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrarea produselor se face exclusiv prin curier rapid, cu costurile aferente, inclusiv in Bucuresti. Nu lucrez cu Posta Romana.
  Pentru anumite comenzi, se poate solicita plata unui avans de 25%, urmand ca restul sumei sa se achite ramburs, la primirea produsului/produselor. In cazul in care comanda nu este ridicata, din cei 25 % se vor opri cheltuielile de transport. Pentru celelalte, plata produselor si a transportului se va face in sistem ramburs, la primirea coletului.
 • Rambursari si Schimburi

  In cazurile exceptionale in care se impune returnarea produselor, cheltuilelile de transport vor fi suportate de cumparator.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul facutedeluiza. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • facutedeluiza a deschis magazinul Breslo pe 25.03.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 19.06.2015