BUN VENIT......!.......................REDUCERI...........REDUCERI..... REDUCERI......................
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 10 LEI
  Curier: de la 20 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  Livrarea produselor in alte orase se va face prin posta romana, dar la cerere poate fi facuta si prin curier rapid , caz in care se mai adauga 10 lei la colet.... Comenzile mai mici de 50 lei nu pot sa le livrez prin curier rapid... Doar prin posta sau livrare personala...
  Plata se va face la livrarea personala sau ramburs


  Dupa lansarea unei comenzi va rog sa trimiteti confirmarea adresei de livrare, doar dupa primirea acestei confirmari voi putea livra comanda. Daca in termen de trei zile nu voi avea confirmarea adresei, va trebui sa anulez comanda.
  Va multumesc!
 • Rambursari si Schimburi

  In cazul in care produsele nu vi se potrivesc , accept restituiri in termen de 15zile de la primirea coletului.... si bineinteles daca produsele nu au fost deteriorate.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  in cazul unor comenzi mai mari putem sa ne intelegem asupra platii transportului, reduceri de pret la produse sau produs bonus.
  Oricum va multumesc mult pentru vizita si va astept oricand cu mult drag.
 • Informatii Vanzator

 • floricele.de.lumina a deschis magazinul Breslo pe 28.10.2010.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 13.04.2019