Forum: Locuri & Evenimente 25% reducere la cursul de Restyling mobilier Creative Arts

  • GeorgianaCreativeArts
    GeorgianaCreativeArts

    Pentru toți cei care cred că acasă e locul unde inima bate în fiecare piesă de mobilier, Creative Arts propune un curs de redefinire, reinventare și restilizare a mobilierului și a obiectelor decorative prin pictură, tehnica șablonului, tehnica ștampilei, ”tehnica natură”, tehnica șervețelului (decoupage), prin antichizare (crackle) și tehnici mixte.

    Structurat în opt ședințe săptămânale a câte două ore fiecare, cursul propune redefinirea și reinventarea mobilierului și obiectelor decorative prin pictură, șablon, decoupage, antichizare și alte tehnici de restilizare.

    Cursul de Restyling mobilier și decorațiuni interioare cuprinde opt ședințe săptămânale a câte două ore fiecare și este sustinut de artistul plastic Mihaela Cristina Radulescu.

    Întâlnirile se vor desfășura duminica, între orele 11.00-13.00, în perioada 13 aprilie-8 iunie (exceptând Duminica Paștelui), la sediul Creative Arts din Str. Louis Pasteur nr. 27, sector 5, Bucuresti (zona Eroilor).

    Prețul cursului este de 800 de lei (achitabil în două tranșe), cu o reducere de 25% la înscrierile făcute până pe 11 aprilie. Înscrierile se fac la [email protected] sau la 0721.321.890.

    Mai multe detalii găsiți pe www.creativearts.ro.

    04.04.2014, 15:58:36
  • GeorgianaCreativeArts
    GeorgianaCreativeArts

    Duminică începem cursul de Restyling de mobilier și decorațiuni interioare!
    Dacă vrei să descoperi frumusețea pe care o pot căpăta sau redobândi piesele de mobilier și obiectele decorative, te aștptăm la curs și îți oferim 25% reducere dacă te înscrii la [email protected] până mâine, 11 aprilie, la ora 20.00!

    10.04.2014, 12:02:05