Forum: Orice altceva Acelasi produs incarcat de zeci de ori cu pret diferit

• luthelo
    luthelo

Nu este o noutate ca imi vine sa imi pun mainile in cap cand intru in rubrica unde vand si eu ”Baie frumusete”.

Se incarca primele pagini cu genul asta de produse www.breslo.ro/Product/Sapun-natural-handmade-din-ulei-de-porumbmasline-si-palmier_602533 Acelasi produs incarcat de zeci de ori cu pret diferit pt ca gramajul difera cu 10 gr

Adica un sapun are 53 g cu 7,9 lei iar urmatorul are 55 gr si e cu 8. HAI NO! La diferenta de 10 gr eu nici nu imi permit sa fac diferenta, chiar daca uneori sapunul meu in loc de 100 cantareste 115 il las la acelasi pret? cum ar arata sa imi incarc toate sapunurile asa in functie de cele 2-4-7 gr diferenta?

Un alt exemplu: avem posibilitatea sa incarcam 4 poze? De ce nu se folosesc de aceasta optiune pentru genul asta de sapunuri? www.breslo.ro/Product/Sapun-natural-handmade-din-ulei-de-masline-si-dafin_603003 unde cumparatorul poate specifca cand trimite comanda care il doreste? Inteleg ca sunt membrri noi, dar nu ar trebui putin ajutati sa se organizeze? Sau un moderator sa faca putina curatenie?

16.04.2012, 22:11:38
  • user33379
    user33379

Asa este, am vazut si eu. Pagini intregi ocupate cu un singur produs, practic. Ce-ar insemna sa ne punem toti bucatelele de sapun acolo, ar iesi o nebunie, din care bietul client ar iesi rapid!
    Ce e mai grav, este ca am auzit pe multa lume, clienti de-ai mei, ca nu se mai pot descurca pe Breslo printre atatea sapunuri identice, unii ziceau ca s-a "defectat " softul Breslo la Baie frumusete.
    Da' chiar, administratorul Breslo nu are nimic de zis? Intreb si eu...

17.04.2012, 07:44:59