Forum: Suport Breslo activare magazin
GabrielleDecoBuna ziua. Am efectuat o plata pentru activarea magazinului prin transfer bancar pe internet acum 3 zile, banii au fost retrasi din contul meu, am trimis si dovada paltii dar magazinul meu, GabrielleDeco inca nu a fost activat si nici nu am primit un raspuns legat de aceasta problema, desi am trimis doua mesaje. Imi raspunde si mie cineva azi?
18.01.2013, 13:32:29
CinnamonClovesGeneral Info: Platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:
19.01.2013, 00:16:16
max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal
Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.
www.breslo.ro/Forum/plata-penru-magazin_topic_7926
Eu vad magazinul tau activ, deci presupun ca intre timp a fost activat.
Andreea2013Aha deci trebui sa cumpar breslei ca sa mi activez magazinul ? Activarea se face pt a putea fi vizualizat de cumparatori sau si de cei din comunitatea Beslo? Adica daca eu va solicit o parere despre magazinul meu voi puteti vedea acum ? mersic
24.01.2013, 23:05:26
lycurycy18buna si eu am aceasi problema, am platit prin transfer bancar, am dat si mail la [email protected] si magazinu este inactiv :(
25.01.2013, 15:43:09
CinnamonCloves@lycurycy18: Ai respectat intervalele de mai sus?
25.01.2013, 21:27:43
@Andreea 2013: Momentan magazinul tau e activ si produsele vizible - prima luna pe Breslo e gratuita si momentan te afli in aceasta perioada. Daca dupa perioada gratuita nu incarci Breslei in cont, produsele tale nu vor mai fi vizibile pentru nimeni (nici persoane cu conturi de vanzator, nici cei doar cu cont de cumparator).
mihaellasbuna seara! eu am deschis magazin acum ceva timp in urma, dar am renuntat la acea activitate si am inceput o alta afacere. as vrea sa imi schimb si numele de utilizator si sa activez magazinul. citesc ca nu se mai poate modifica numele utilizatorului..ce sa fac? imi fac un alt cont?
26.01.2013, 19:56:17
lycurycy18Eu am facut transferul bancar de joi azi e luni va rog sa imi activati magazinul!!
28.01.2013, 11:05:55