Forum: Suport Breslo activare magazin
juliam facut azi plata prin pay pal. cand imi va fi activat magazinul?
19.01.2012, 15:48:40
atelierbeatrixpana acum ceva vreme magazinul se reactiva automat (imediat) daca plata era facuta prin paypal. s/a schimbat ceva?
20.01.2012, 10:23:03
caci au trecut aproape 40 min si magazinul nu se reactiveaza...
AnitaDamacuswww.breslo.ro/Forum/taxa-breslo--instructiuni_topic_6208/?p=1
20.01.2012, 10:45:02
breslo a scris 06.12.2011
[...]
De cat timp aveti breslei in cont?
In fiecare noapte se retrage suma pentru ziua urmatoare. Deci daca azi v-au intrat in cont, maine magazinul ar trebui sa fie activ.
+
www.breslo.ro/Forum/taxa-breslo_topic_6537
atelierbeatrixmultumesc Anita.
20.01.2012, 11:00:09
pai in cazul asta, tocmai am primit o veste foarte proasta.
am omis sa mai verific situatia contului, iar azi am de livrat comenzi urgente. urata treaba
un alt aspect neplacut pe care noul sistem de taxe l/a adus cu el...
BresloSa inteleg ca aveti nevoie de activarea rapida a magazinului?
20.01.2012, 12:01:31
Daca va mai aflati in aceasta situatie pe viitor, scrieti un mail la [email protected], sau un mesaj user-ului breslo (acesta). Il putem activa manual.
atelierbeatrixmultumesc frumos.
20.01.2012, 12:03:01
de acum o sa stiu si in acelasi timp ma bucur ca exista o solutie pentru toate problemele.
GradinaSecretaVa rog frumos sa-mi activati si mie contul, am platit azi prin PayPal. Am scris mesaje la ambele adrese indicate de breslo, scriu si aici in speranta ca vede cineva cat de curand. Am o piesa inscrisa in concursul a carui votare este in desfasurare si nu o mai vede nimeni :(.
21.01.2012, 11:00:25
GradinaSecretaDaa..., se pare ca trebuie sa astept pana maine. Nimeni din administratie nu e astazi disponibil sa verifice mailul sau postarile de pe forum. Deci chestia cu activarea manuala e pur teoretica, sa intelegem. Ce nu inteleg este de ce trebuia schimbat un lucru care mergea bine, respectiv activarea instant a magazinului la plata prin PayPal.
21.01.2012, 16:57:48
atelierbeatrixgabyS, la mine ieri a functionat cererea pe Breslo...s/a activat imediat si mi/a rezolvat multe probleme
21.01.2012, 17:47:50
GradinaSecretaProblema mea e tot aici, beatrix, probabil ca la administratie nu se lucreaza sambata, desi noi platim si in week-end. Poate se gandesc sa repuna in functiune vechiul sistem de activare imediata. Mie mi-a cauzat mari neplaceri inchiderea magazinului azi.
21.01.2012, 17:53:59
CinnamonClovesMie imi pare rau de problema ta Gaby, dar totusi, echipa Breslo nu are dreptul la weekeduri?
22.01.2012, 14:29:47
GradinaSecretaEu nu am dat cu piatra in nimeni, Cinnamon, bineinteles ca toata lumea are dreptul la weekend, insa platforma functioneaza si in weekend, noi platim pentru zilele astea si cred ca ar trebui sa va intelegeti ca macar o persoana din administratie sa fie disponibila in week-end, macar o data pe zi sa verifice daca totul e ok aici. Lasand la o parte asta, sa zicem ca a fost ghinionul meu si s-a intamplat chiar ieri, insa eu va rog sa luati in considerare vechiul sistem de activare imediata la PayPal, caci e ridicol sa mi se spuna ca am X breslei in cont, ca plata a fost confirmata si sa am magazinul inchis.
22.01.2012, 14:50:26
IgescuaCa sa poti vinde ceva tre sa platesti ?
22.01.2012, 15:50:10
GradinaSecretaNu trebuie sa platesti nimic pe vanzare, e suficient sa ai magazinul deschis, pentru asta platim taxa.
22.01.2012, 16:38:18
veronicadROG FRUMOS SA-MI ACTIVATI SI MIE MAGAZINUL - AM TRIMIS SI DOVADA PLATII PE MAIL!!!
26.01.2012, 08:50:53
AU TRECUT MAI MULT DE 5 ZILE DE CAND ESTE DEZACTIVAT - SI ASTA PENTRU CA NU AM FOST ANUNTATA...
BresloBUNA ZIUA,
26.01.2012, 11:51:26
VERIFICATI MENIUL CONTUL MEU>FINANCIAR PENTRU A AFLA CARE ESTE STADIUL ACTUAL AL MAGAZINULUI DUMNEAVOASTRA.
PLATILE CATRE BRESLO SE INREGISTREAZA IN URMATOARELE INTERVALE DE TIMP:
5 ZILE LUCRATOARE - PENTRU PLATA PRIN MANDAT POSTAL
2 ZILE LUCRATOARE - PENTRU PLATA PRIN TRANSFER BANCAR SAU DEPUNERE LA GHISEUL BANCII
DACA PLATA DUMNEAVOASTRA NU A FOST INREGISTRATA IN INTERVALUL DE TIMP ANUNTAT, VA AFLATI IN UNA DIN URMATOARELE SITUATII:
-MANDATUL NU A AJUNS LA NOI
-NU A FOST COMPLETAT CODUL UNIC CE NE PERMITE SA VA IDENTIFICAM MAGAZINUL.
FARA ACEST COD UNIC, DIFERIT DE FIECARE DATA CAND GENERATI O PLATA NOUA, NU AVEM CUM SA IDENTIFICAM DIRECT MAGAZINUL PE CARE TREBUIE SA IL ACTIVAM. DACA ESTE CAZUL, VERIFICATI IN MOMENTUL IN CARE FACETI PLATA DACA ACESTA A FOST TRECUT PE MANDAT DE CATRE ANGAJATII POSTEI.
PASUL URMATOR ESTE ACESTA:
-TRIMITETI UN MAIL CU DOVADA PLATII PE ADRESA [email protected], CU SUBIECTUL "CONFIRMARE PLATA BRESLEU-XXXX".
"BRESLEU-XXXX" ESTE CODUL UNIC GENERAT PENTRU PLATA DUMNEAVOASTRA. PENTRU A AFLA CARE ESTE ACESTA, INTRATI IN MENIUL CONTUL MEU>FINANCIAR
-IN PARTEA DE JOS A PAGINII VETI VEDEA SECTIUNEA "COMENZILE MELE - BRESLEI CUMPARATI"
-ULTIMA COLOANA A ACESTUI TABEL SE NUMESTE "INFO PLATA"
-APASATI PE BUTONUL "VEZI" DIN DREPTUL PLATII PE CARE DORITI SA O CONFIRMATI. VETI GASI CODUL PE ULTIMUL RAND AL FERESTREI CARE SE DESCHIDE, IN DREPTUL TEXTULUI "DETALIILE PLATII"
DIN ACEST PUNCT, ECHIPA BRESLO VA PROCESA PLATA DUMNEAVOASTRA IN MOMENTUL IN CARE VA VA CITI MAILUL. CERERILE TRIMISE CATRE ADRESA [email protected] SUNT REZOLVATE IN ORDINEA PRIMIRII LOR.
RESPECTAREA PASILORI DE MAI SUS VA ASIGURA REZOLVAREA CAT MAI RAPIDA A EVENTUALELOR PROBLEME. SEMNALAREA LOR PE FORUM SAU IN ALT MOD NU GRABESTE CU ABSOLUT NIMIC ACEST PROCES.
VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE,
ECHIPA BRESLO
iris07va rog mult activati-mi magazinul, am trimis chitanta si codul 1450 plus ca e a 5-a zi de la trimiterea taxei, nu-mi place sa-mi dezmagesc clientele, multumesc mult !
28.01.2012, 12:05:53
CinnamonCloves"RESPECTAREA PASILORI DE MAI SUS VA ASIGURA REZOLVAREA CAT MAI RAPIDA A EVENTUALELOR PROBLEME. SEMNALAREA LOR PE FORUM SAU IN ALT MOD NU GRABESTE CU ABSOLUT NIMIC ACEST PROCES."
29.01.2012, 12:20:55
iris07din pacate am respectat pasii dar nimic.........probabil ca e musai sa vedeti mandatul in mana nu conteaza documentele trimise pe mail ..in fine acesta e respectul pt noi cei corecti:(
29.01.2012, 19:20:39
iris07TRIMITETI UN MAIL CU DOVADA PLATII PE ADRESA [email protected], CU SUBIECTUL "CONFIRMARE PLATA BRESLEU-XXXX".----------------pt ce ati mai trecut si aceast pas daca nu-l respectati????? noi platim si pt sfarsitul de saptamana:((( rusinicaaaaaaaaaa
29.01.2012, 20:00:23
Breslo@iris07
30.01.2012, 11:35:31
Buna ziua,
Platile sunt procesate doar in timpul programului de lucru. Weekend-ul (sambata si duminica) nu este inclus in programul de lucru al echipei Breslo.
Dovada pe care ne-ati trimis-o pe mail ne arata ca ati depus banii pe 24. Asta inseamna ca suntem in a 4-a zi lucratoare. Mandatul dumneavoastra nu a ajuns inca la noi.
Daca nu va ajunge nici maine, in a 5-a zi lucratoare, vom avea in vedere activarea magazinului dumneavoastra in baza dovezii pe care ati trimis-o pe mail.
Consideram ca mesajul de mai sus este cat se poate de clar. Da, activarile magazinelor se fac in baza mandatelor primite. "In mana", dupa cum v-ati exprimat dumneavoastra. Sigur intelegeti ca este singura metoda sigura.
Dovezile trimise pe mail sunt luate in considerare doar ca mecanism de reglare, in cazul in care mandatele postale nu ajung la timp, sau nu sunt completate corect.
Retineti, termenul de 5 zile este termenul Postei Romane. Plata prin mandat postal dureaza cel mai mult, si prezinta cele mai multe probleme.
Daca doriti o activare mai rapida, va sugeram sa utilizati una din celelalte metode de plata.
In continuare, va rugam sa pastrati tonul constructiv al discutiilor pe Forum, si in afara sa. Considerati acesta un mesaj de atentionare.
Va rugam cititi cu atentie regulamentul forumului. Urmatoarea abatere va rezulta in suspendarea accesului la forum pe termen nelimitat.
Veti primi acest mesaj si prin mesageria privata.
Va multumim pentru intelegere,
O zi frumoasa!
badaboomBuna!
31.01.2012, 23:44:54
Nu stiu daca este vorba despre un bug sau nu stiu eu sa ajung la noua formula de plata a taxei, respectiv cumpararea de breslei (magazinul meu functioneaza inca dupa vechea forma).
Pana azi, la rubrica financiar imi aparea posibilitatea achizitionarii de breslei si modalitatile de plata (inclusiv achitarea prin pay-pal pe care am utilizat-o pana in prezent) + transformarea cati breslei doresc=cati euro.
Acum nu imi mai apar decat cele trei rubrici principale (bresleu, moneda vituala/ cumpara breslei/ comenzile mele, breslei cumaparati) fara explicatii sau posibilitatea unei alegeri - e normal? In acest caz, evident, nici nu mai pot cumpara breslei... si deci prelungi viata magazinului :(
Mentionez ca am incercat atat de pe mozilla, explorer cat si de pe telefon, de e safari, si situatia se prezinta la fel. Ceva sugestii va rog?
In schimb am gasit posibilitatea achizitionarii de breslei de la rubrica publicitate. Daca folosesc aceasta metoda, bresleii vor fi directionati spre valabilitatea magazinului sau publicitate?
In raspunsul oferit ceva mai sus nu ati mentionat ca timp de procesare a platii varianta pay-pal - mai este valabila???
Multumesc!...si sper ca intr-adevar sa fie vorba de un bug de moment :(
BresloNeata!
01.02.2012, 11:05:13
Vezi acum. Ar trebui sa mearga.
Prin paypal, bresleii sunt livrati in contul tau automat, in maxim cateva ore.
In schimb, ei se retrag in timpul noptii, pentru a nu interfera cu activitatea utilizatorilor pe site. Asta inseamna ca daca magazinul tau este deja expirat, el va fi activat din nou abia a doua zi.
Daca ai nevoie de activare urgenta, in timpul programului de lucru il putem activa noi manual dupa ce ai platit, daca ne scrii un mesaj pe acest user, sau pe mail.