Forum: Suport Breslo Ajutor - lista produse nou listate furnituri

• blanitza
    blanitza

Lista de produse non-handmade(furnituri) nou listate de pe prima pagina nu se actualizeaza - nu se vede produsul pe care tocmai l-am listat.

26.11.2011, 09:44:07
  • mady68
    mady68

Aceeasi problema si la mine,produsul se afla-n magazin dar nu apare listat

26.11.2011, 10:05:03
  • mady68
    mady68

Am reusit sa vad,banuiesc ca sunt f. multe produse si apare mai greu,vad ca sunt f multe de ieri care apar mai frecvent

26.11.2011, 10:09:05
  • crusos62
    crusos62

Nici astazi lista de produse non-handmade nou listate de pe prima pagina nu se actualizeaza, asa trebuie sa fie? s-au schimbat regulile?, va rog, sa-mi raspunda cineva ca sa stiu daca mai listez sau nu....

28.11.2011, 17:44:44
  • Breslo
    Breslo

@crusos62

Poti te rog sa mai incerci o data? Acum e in regula?

29.11.2011, 10:57:07
  • PiatraDeJad
    PiatraDeJad

si la mine aceeasi problema, produsul nou-listat nu apare pe prima pagina.

29.11.2011, 19:22:03
  • MariusRF
    MariusRF

Cu riscul de a ma repeta: consider ca ar trebui modificat sistemul "cele mai noi produse listate": Cel mai nou produs listat sa apara in coltul din stanga sus, iar cel mai vechi produs listat in partea din dreapta, jos. Cand postez un produs nou nu apare in lista imediat... cred ca ar fi corect ca produsele noi sa aiba prioritate (acest lucru fiind sugerat si de denumire).
    Se poate sa faceti acest lucru? Bineinteles daca si ceilalti colegi sunt de acord cu mine.

Va multumesc! O seara placuta!

29.11.2011, 19:43:13
  • blanitza
    blanitza

Inca de aseara am remarcat ca cele doua liste derulante de produse nou-listate - Handmade si Non-handmade - NU APAR pe prima pagina, se vede doar textul "se incarca" in dreptul lor....
    Va rog, rezolvati aceasta problema, altfel degeaba ne agitam noi si listam noi produse, daca ele nu au vizibilitate atunci cand o facem.

30.11.2011, 10:57:07
  • Breslo
    Breslo

Listele cu produse noi adaugate sunt functionale.

Produsele nu apar imediat ce le-ati adaugat in magazin. Pentru a evita incetinirea site-ului Breslo, listele se actualizeaza o data la cateva minute.

@MariusRF am schimbat si ordinea lor intre timp, ar trebui sa fie in regula acum.

30.11.2011, 11:09:47