Forum: Suport Breslo ajutor listare

• bohemedecor
    bohemedecor

Buna, sunt noua pe breslo, am facut magazinul astazi. cand vreau sa listez un produs completez descrierea, pun poze, iar cand vreau sa introduc o categorie si o subcategorie nu mi se salveaza si nici nu apare un buton de 'salveaza'. daca trec direct la pasul 4-verifica si salveaza, imi ramane la pasul 3 si ma pune iar sa selecte o categorie si o subcategorie. degeaba introduc Nunta-Decoratiuni, ca imi sare din nou pe Accessorii. Un sfat? Multumesc anticipat!

18.06.2013, 11:44:04
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Incearca sa faci si punctul 3 (etichete) de la pasul 3 (categorii) unde scrie asa:

3. Adaugati cel putin 1 Eticheta Breslo pentru produs:

Dupa ce ai ales categoria, subcategoria si etichetele mergi la pasul 4 (Verifica si Salveaza)

18.06.2013, 19:59:27
  • bohemedecor
    bohemedecor

am scris... mai multe si acolo. si tot nu mi se salveaza. :(

18.06.2013, 20:16:16
  • corainadori
    corainadori

Buna bohemedecor, nu stiu daca ai aflat dar pe banda verde de sus iti apare o silueta; daca dai clic pe ea iti apare o lista si spre capatul ei vezi "ajutor", dai clic si vezi din nou o lista in partea dreapta. Alegi din lista introducerea unui nou produs, dai clic si vei vedea un filmulet cu tot ce trebuie sa faci ca sa-ti introduci un nou produs in magazin. Vezi ca la partea cu categoriile iti arata tot ce ai de facut. Sper sa-ti fie de folos, daca nu, mai vedem, bine?
    Spor la treaba si succes!

19.06.2013, 16:13:07