Forum: Orice altceva Ajutor pentru Bibi
lutheloDe aceasta data nu am nevoie de un ajutor tehnic. Am invata sa cer ajutor cand am nevoie si sa accept un refuz.
07.12.2011, 17:37:34
Va rog dragii mei prieteni, colegi de breasla sa va mobilizati si sa impartasiti prin toate metodele pe care le stiti acest caz. Este vorba despre un baietel cu DBA (detalii pe blog www.viatacudba.blogspot.com) iar viata lui depinde de fiecare dintre noi. Operatia ar fi trebuit facuta in septembrie insa nu s-a putut aduna suma necesara. E atat de jalnic cand viata noastra, sansa noastra la viata depinde de bani!!!!!
Sambata aceasta in cadrul Observator va intra un reportaj despre Bibi. Incepand cu data de sambata 10 decembrie ora 6.00 dimineata si pana vinerea urmatoare, 16 decembrie ora 24.00 smsUL 848 al Fundatiei Mereu aproape va strange bani pentru Bibi.
Va rog asa cum nu v-a rugat nimeni niciodata, spuneti tuturor in saptamana urmatoare despre SMS. Picatura cu picatura, vom face ca oceanul meu de sperante sa se transforme in realitate. Dana Nalbaru a cantat pentru Bibi http://www.youtube.com/watch?v=FYPktg-uD40&feature=player_embedded
Acest copil vrea sa traiasca. Eu asistent medical aproape lesin cand sunt intepata in vena. Acest copil intinde degetul si isi asteapta transfuzia chiar de 2 ori pe luna. VREA sa TRAIASCA!!!!
Dragii mei, va rog inca o data ca mama care ar fi putut naste un copil bolnav. Va rog pe voi parinti care va uitati la copilul vostru si va bucurati ca e sanatos. Va rog pe voi care aveti prieteni cu copii, nepoti. Va rog doar doua secunde sa va puneti in pielea acestui copil sau in pielea parintilor.
Prin simplu fapt ca ati citit acest mesaj si ati simtit ceva stiu ca am primit ajutor.
Se pot trimite obiecte pentru donatii care vor fi vandute la talciocul de la Casa Margarit din Bucuresti in 17 decembrie. Puteti trimite sms in data de mai sus mentionata. Sau se poate dona direct in cont sau prin intermediul Paypal. Puteti sa va rugati pentru el sau sa impartasiti acest mesaj cu alti. Iar admini care sunt sigura ca au un suflet mare sa se mobilizeze sa puna un mic baner pe Breslo.
Va multumesc din suflet!
luthelohttp://www.facebook.com/pages/Bibi-Fan-Page/269718766408371
07.12.2011, 17:40:31
de asemenea de aici puteti cumpara din lucrurile nevandute de la talciocul trecut
queenBEAD1Draga luthelo iti multumesc ca impartasesti acest caz cu noi. Eu am mai dat peste blogul lui Bibi si mi-a atras atentia poza de pe prima pagina tare haioasa :) Si eu sunt mama si imi inchipui cum poate fi de dureros sa ai copilasul bolnav... dar ce pot sa spun...ce e cu neputinta la oameni este cu putinta la Dumnezeu.
08.12.2011, 00:40:07
Parintii in primul rand trebuie sa-si intoarca viata catre Dumnezeu ca nu stim noi judecatile Sale... bine, nu sunt eu nimeni sa va dau sfaturi, dar uite aici un caz de bebe salvat si fericit prin credinta parintilor sai :) http://bebesiluan.wordpress.com/
Am vazut ca au si paypal dar este blocat sau...?
lutheloDin cate stiu au mai deschis un cont de paypal. Parintii lui Bibi sunt credinciosi si isi pun speranta in Dzeu. Iti multumesc ca ai poposit aici pentru un gand bun.
08.12.2011, 09:59:11