Forum: Orice altceva ajutor pentru incubator
RostogolBuna buna,
01.09.2011, 17:19:34
Cine imi poate imprumuta niste clesti de modelat pana marti?
O sa tin luni un atelier de facut coronite si alte cele cu acesti oameni minunati: incubator107.com
E un grup de oameni entuziasti si prietenosi, care fac tot felul de lucruri frumoase fara sa-i roage sau sa-i plateasca cineva.
Asta e programul lunii septembrie, ca sa vedeti exact cat de frumosi sunt: http://incubator107.com/calendar-2/
Pentru atelier o sa avem evident nevoie de clesti, si pentru ca ii folosim doar de 2 ori, speram sa-i putem imprumuta.
Uite si mesajul de la ei:
"buna sa va fie ziua,
noi suntem incubator 107, proiectul in care oricine poate invata pe oricine orice. si ne-am dori sa ne imprietenim.
noi tinem ateliere fel de fel, unde oamenii invata lucruri folositoare vietii si nefolositoare cv-ului, cum ar fi: sa facem bijuterii din sarma, origami, kirigami, sa pictam mobila, sa spunem povesti, sa dansam irlandez, sa ne bucuram de ceaiuri japoneze, sa jonglam samd
mesterii nostri sunt pasionati, invatacei sau experti
si iata ca a venit ROSTOGOL sa ne invete sa facem bijuterii din sarma, pentru care avem insa nevoie de clestisorii potriviti. nu-i avem, dar am vrea sa ii imprumutam de la voi.
avem nevoie in doua seri: pe 3 si pe 5 ale lui septembrie. daca patesc ceva (desi n-or sa), platim pentru ei cu lei grei.
in schimb, va primim cu bratele deschise, dam zvonul mai departe ca sunteti suflete mari (inclusiv prin pliante, daca aveti), si va asteptam sa ne invatati ceva!
ce spuneti?
ne gasiti oricand
pe incubator107.com
la [email protected]
sau in traian 107, in fundul curtii
cu drag,
noi.07"
GheorghitzaCe clesti va trebuie?
01.09.2011, 17:34:11
Daca ma lamuresc si pot face rost de ei, vi trimit prin posta si raman ai vostri, sa nu va mai rugati de nimeni...
bijouxdemonangeMoni, iti pot imprumuta eu daca vrei! Am doua seturi in plus, luate tot pentru workshop, decci ma pot lipsi de ei cateva zile fara probleme!! Si avand in vedere ca tot in Bucuresti suntem amandoua... Ajung si foarte repede :)
01.09.2011, 17:37:54
Sa-mi spui numa exact ce ai nevoie si ne intalnim zielel astea (maine sau poimaine)
Eu de fapt sambata dupa-amiaza voi fi in herastrau, la Roaba de Cultura la niste workshop-rui in scop caritabile, pentru Diana...daca ai drum cumva pe-acolo, te astept cu drag!
bijouxdemonangeApropo, cum fac sa ajung si eu la atelier sa ma-nveti si pe mine sa "scriu" cu sarma?:p
01.09.2011, 17:44:10
Rostogolieee! :)
01.09.2011, 18:00:59
Clestisori pentru margelit Gheorghita. Cu capetele cilindrice si plate, ca astia:
static.breslo.ro/img/product/breslo-756950-product.jpg
static.breslo.ro/img/product/breslo-756966-product.jpg
Dar e mai greu cu posta, ca ne trebuie luni cel tarziu. Prin prioripost doar, daca e. Sa ajunga rapid. Oricum, ti-i trimitem inapoi, nu vrem sa facem paguba la casa omului :)
Da, dap, bijoux, multumesc :* Ne intalnim, iti scriu pe privat.
Scriu acum si invitatie "oficiala" la atelier, sa pun la evenimente.
Pana atunci, poate treci pe la Nocturna dupa Roaba de Cultura ;)
http://incubator107.com/2011/08/hai-sa-migram/
bijouxdemonangeavem si pentru bucle si cu falci plate. doar ca falcile plate de la clestisorii mei sunt mai mici de inaltime :D
01.09.2011, 18:06:50
Si de taiat daca doresti :)
Astept pm
GheorghitzaMonica, m-a incurcat denumirea de clesti pentru "modelat"
01.09.2011, 19:11:45
Daca spuneai de la inceput "clesti pentru margelit" pricepeam si eu...
Deci, daca vrei, iti trimit clestii.(nu te va costa nimic)
Da-mi o adresa dar vor ajunge la tine abea pe Marti probabil.
GheorghitzaEste insa o problema: Si daca reusesc maine sa pun pachetul si daca l-as pune cu Posta Rapida, nu stiu daca vor ajunge pe Luni.
01.09.2011, 19:13:40
RostogolMultumesc mult, Gheorghita. Iti scriu acum pe privat.
01.09.2011, 19:19:43
Rostogolasa!
02.09.2011, 18:23:58
aici toate informatiile: http://www.facebook.com/event.php?eid=242207592488011
va astept cu mare drag