Forum: Suport Breslo Ajutor!!

• Nico1609
    Nico1609

Heei,sunt noua pe aici si nu stiu un lucru: am adaugat in cos niste lucruri si nu sunt sigura ca e tot ce voiam. Cum pot sa le scot din cos?

28.07.2014, 16:08:14
  • user61482
    user61482

In dreptul fiecarui produs, in partea dreapta, ai cate un " X ". Asa stergi respectivul produs.

28.07.2014, 18:42:41
  • cameliadumitrescu
    cameliadumitrescu

Domnilor de la Breslo, nu am vazut un site cu vanzari mai greu abordabil: am dat comanda si am incercat sa dau confirmare cum am putut intrucat nu exista buton de confirmare. Totusi spuneti-mi si mie pt. ca nu exista nr.telefon, cum pot afla starea comenzii mele. M-ati bagat intr-o mare ceata, nu se poate lua legatura cu nimeni totusi????????????????????????????????

30.07.2014, 09:47:04
  • Lenora
    Lenora

Buna ziua Camelia!

In magazinul in care ai facut comanda sus in dreapta este un plic , dand click pe el, scrii un mesaj vanzatorului. Teoretic insa vanzatorul contacteaza clientul, imediat ce vede comanda. Vezi la tine in mesagerie (in dreapta sus - a2a casuta) poate deja ti/a scris. Adevarat ca nu toate functioneaza impecabil la noi (la administrare ma refer) dar frumusetea produselor si calitatea oamenilor care populeaza platforma te vor face sa iubesti Breslo si sa treci cu vederea unele disfunctii, care speram si noi, cei care avem magazine aici, ca se vor remedia.

30.07.2014, 10:34:12
  • Ethno.Bead
    Ethno.Bead

In meniul din dreapta (pe omulet) mergi la sectiunea "Cumparaturi" si acolo poti vedea starea comenzii tale, daca e vizualizata, in curs de trmitere sau trimisa.

30.07.2014, 11:11:14