Forum: Feedback pentru magazinul tau allabala.breslo.ro - cronica de sugestii

  • Allabala
    Allabala

    Neata!

    Ma bucur sa (re)vad forumul Breslo up & atom. Era pacat ca o comunitate atat de numeroasa si simpatica sa nu aiba o platforma de comunicare. Ma bucur si pentru ca prin intermediul lui va pot cere parerea, veterani si noi breslo-isti.
    Asadar va rog sa comentati, comentati, comentati ce va place si ce nu va place la magazinul meu, de la produse, design si pana la preturi sau descrieri. Am mult de invatat si apreciez orice critica de ordin constructiv.

    Multumesc pentru timpul acordat :) si va doresc un weekend frumos!

    11.12.2009, 11:14:50
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    Hello Allabala!
    Ce dragut ca deschizi seria de feedback.:)

    Mie imi plac chestiile tale din magazin! Mai trebuie doar sa adaugi mai multe produse ca sa fie o oferta mai bogata si variata.
    In legatura cu preturile, cred ca sunt ok. Nu-mi sar in ochi ca prea mici sau prea mari, dar tu stii cel mai bine cata munca e necesara si care este nisa ta pe piata.
    Descrierile in schimb mi se par foarte reusite si haioase! Imi place cand descrierile spun o poveste...singura chestie pe care as adauga-o ar fi dimensiunile produselor. Chiar daca la cercei iti poti da seama dupa tortita cam cat de mari sunt, niste date exacte nu ar strica!

    Pozele mi se par de asemenea ok, dar pot fi imbunatatite. In unele cazuri fundalul mi se pare prea "agitat", parca iti atrage atentia de la produse in sine. De ex. in cazul Maceselor, poza cu cartea e foarte faina si artistica, dar ca prima poza a produsului as pune ceva din care sa sara mai degraba cerceii in ochi. De ex. fundalul de la Mauiwowi e foarte potrivit: nu e boring, dar nici nu distrage atentia de la bijuterii.
    Apoi mai poti lucra un pic la "cropping". Breslo taie poza pornind din centru intr-o forma dreptunghiulara-orizontala, si din cauza asta in unele poze jumatate din produs iti este "taiat" (ex. Coacaze Timpurii). Incearca sa pozitionezi produsul mai central in poza si sa faci pozele mai degraba orizontale (landscape) decat portret. Si daca vezi ca dupa ce ai postat produsul nu e incadrat bine in poza din magazin, cel mai bine e sa faci o noua poza, sau sa faci cropping pozei existente pana incadrarea e ok.
    Si in rest, as pune 4 poze la fiecare produs. Cu cat mai multe poze cu atat mai bine. O poza poate fi cu produsul clar, in intregime, alta cu un detaliu (si ai bijuterii cu detalii foarte frumoase!), una pe model sau cu o moneda pentru a exemplifica dimensiunile, una mai artistica cum e cea cu cartea....

    Cam asta am avut eu de zis...oricum, esti pe drumul cel bun, asa ca mult succes si distractie pe Breslo :)

    11.12.2009, 17:01:10
  • cocky
    cocky

    Allabala, foarte buna ideea!
    Si eu as vrea sa stiu parerea voastra despre magazinul meu :)

    11.12.2009, 18:49:24
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    Cocky, atunci deschide te rog un subiect nou. Hai sa lasam acest thread pentru alte sugestii si laude magazinului lui Allabala.
    Propun ca fiecare magazin care doreste feedback sa deschida un nou subiect. Nu e mai organizat asa? :)

    11.12.2009, 19:54:34
  • cocky
    cocky

    Ah, ok. Ai dreptate, e mai organizat :)
    Revenind la Allabala, cred ca ar trebui sa puna mai multe poze.

    11.12.2009, 19:59:53
  • funksbyraloo
    funksbyraloo

    Mie imi place mult avatarul si bannerul tau :-D

    11.12.2009, 23:50:25
  • redbijoux
    redbijoux

    Imi plac o parte din cercei si un colier! Cred ca un numar mai mare de poduse ar fi un avantaj...

    12.12.2009, 02:02:55
  • z0z0le
    z0z0le

    Chiar ca..pentru ca o data ce faci o comanda de la un magazin si platesti taxele postale cred ca ar fi ok sa stii ca platesti taxele postale o data pentru 5 produse de exemplu,nu pentru unul singur. Si o mare varietate de produse inseamna sa iti poti indemna si prietenii sa cumpere de acolo si sa impartiti taxele postale.

    13.12.2009, 11:44:42
  • BohemianSin
    BohemianSin

    Si mie mi se pare ca ma distrag putin pozele cu multe elemente de fundal, adica produsele tale sunt dragalase (le-am si folosit in listele mele)si merita sa se observe in detaliu!

    13.12.2009, 18:27:08
  • Allabala
    Allabala

    Multumesc frumos pentru toate comentariile si sugestiile si mai ales pentru raspunsul bine documentat al Scortisoarei. O sa-mi fac timp sa lucrez mai mult la fotografii si la postarea obiectelor.

    I'll be back! :P

    14.12.2009, 12:01:15