Forum: Subiecte de afaceri alt fel de consignatie :)

  • Dichisshop
    Dichisshop

    Buna,

    Ma tot gandesc de mult timp sa va propun ceva si nu prea stiam cum sa o fac. Astazi pana la urma m-am hotarat.

    In primul rand sa ma scuzati daca a mai facut cineva asta si nu am vazut.

    Ce parere aveti despre a da produsele in consignatie? Fiecare individ pe breslo face lucruri unicate. Pe de alta parte, fiecare vede produsele celuilalt si ii place cate o idee, o ia cu el, o adapteaza dupa stilul lui si uite asa apar minunatele produse unicat (pornite totusi din aceeasi idee, acelasi stil)

    Eu m-am tot uitat prin produse, (vre-o 2 ani;))) si inca nu ma pot satura de frumusetile care apar aici.

    feed-back`ul meu: la inceput le admira ca si potential client (si totusi nu mi-as fi permis sa cumpar mare lucru pentru ca eram studenta.. sau poate pt ca nu vroiam sa platesc transportul, sau pt k eram in Bucuresti la facultate unde nu aveam mutatie, iar domiciliul in buletin era pe Suceava.. si era greu sa ajunga la mine), mai cumparam uneori de la targuri (despre care auzeam vag - pt k pe net nu ma interesa sa caut asta - dar ma impiedicam de ele prin oras), apoi am descoperit (tot pe Breslo) materialele de confectionat bijuterii si mi-am propus sa o fac (nu mai detaliez.). Acum, la fel ca fiecare dintre voi, caut idei, inspiratie, tutoriale, etc. peste tot si nu pot sa spun ca sunt putine. Avem o gama variata de tutoriale de unde sa ne inspiram, si sunt multe lucruri pe care le fac unii si altii, ne plac si decat sa le cumparam preferam sa le facem noi.

    Eu una admir foarte multe persoane de pe Breslo si imi plac enorm de multe produse. Am cumparat de cateva ori de la anumite persoane doar petru a le vinde mai departe, si a mers :) Dar nu-mi permit sa fac o investitie atat de mare care sa se amortizeze intr-un timp mai lung.

    Si tocmai de asta, ma gandeam sa facem o cutie cu produse de la fiecare, care sa ajunga la fiecare.

    Gusturile difera foarte mult, eu nu am timp sa ma ocup direct de vanzari, dar in general produsele mele merg din mana in mana si ajung in multe locuri. Sunt oameni di pacate care ar avea bani sa cumpere si totusi nu prea au ce.. adik si eu sunt constienta ca daca as fi mers cu altceva la persoanele respective, ar i cumparat.

    De asta spuneam sa punem cateva produse pe care sa le trimitem de la una la alta. Si cred ca am putea pune pt inceput, produse dupa care sa nu ne para enorm de rau.. pt k nu se stie.. eu nu am patit nimic niciodata si tot timpul bijuteriile mele umbla. (de fapt mi-a disparut un rivoli Swarovski.. pt k s-a dezlipit si a cazut si s-a pierdut.. cred eu. Dar sa recunoastem.. un rivoli Swaovski nu e un capat de tara)

    Eu personal am curaj sa ma bag in asta.

    Spune-ti-mi intai ce parere aveti si vom mai discuta detaliile pe parcurs :) le stabilim de comun acord :)

    15.12.2012, 15:31:24
  • Dichisshop
    Dichisshop

    Vad ca nu am raspunsuri aici, inseamna ca va merge extraordinar! Deci, de ce a plangeti ca nu aveti vanzari cate ati vrea?

    :)

    18.12.2012, 11:39:33
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Cu siguranta cu atitudinea asta vei gasi amatori ;)

    18.12.2012, 12:24:11
  • Dichisshop
    Dichisshop

    :) stiu :P dar sunt nedumerita :-?? adica, nu inteleg de ce nu vreti a punem mana de la mana si sa facem ceva pentru noi si pentru tara asta .. ? pentru ca majoritatea cumpara "chestii" iesftine din China, pentru ca nu au de unde sa ia altceva.. pentru ca sunt promovate mai mult acele "nimicuri", iar noi stam si asteptam sa ne promoveze altii..

    Anyway, a fost o incercare, daca esuez nu pierd nimic.. inca un vis omorat.. ce mai conteaza :) Nopti mai sunt si vise mai vin :)

    by the way, ms de apostrofare ;)) la prima postare nu am primit feed-back dar la a II-a a mers :))

    O zi frumoasa si Sarbatori pline de lumina :)

    18.12.2012, 16:18:48
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Pai cu prima n-aveam nimic :))))

    Daca sunt persoane interesate, vor aparea, nu-ti face griji de asta! Trebuie si putina rabdare!

    Contrar asteptarilor, utilizatorii Breslo nu stau toata ziua pe Breslo, in special pe forum, mai ales perioada asta, inainte de Sarbatori! Si in plus, e o chestiune ce trebuie mai intai gandita, analizata! N-ai sa vezi imediat ca apar impulsuvi "hai ca ma bag si eu, nici nu conteaza ca am citit doar printre randuri :D "

    La un moment dat ma voi interesa si eu de propunerea ta, sa citesc mai atent sa vad despre ce e vorba, dar sincer iti spun ca n-am timp acum pentru asa ceva!

    Asa ca, succes !! Si o zi frumoasa si tie!

    18.12.2012, 17:40:55
  • Accesoriimargele
    Accesoriimargele

    Pe mine ma intereseaza propunerea ta. Din pacate eu nu am timp sa merg cu cutia " la lume ":).
    Insa sunt deschisa sa ofer produsele cu un pret de lista ca acesta sa fie vandute de catre o alta persoana adaugand acei lei sau zeci de lei pentru a le vinde !
    Pana acum nu am gasit aceasta persoana si sincer am cautat-o - am ajuns chiar sa dau anunt :)
    Asa ca daca cineva este interesat sa ma contacteze :)

    29.12.2012, 17:30:06