Forum: Orice altceva Alt tip de copiere
dianadesignBuna seara!
11.12.2011, 21:31:22
Nu credeam ca o sa ma plang prea curand pe aici, desi am mai avut mici problemute, sa zic asa.
Insa asta mi s-a parut prea de tot si nu stiu cum sa incadrez "fapta".
Am descoperit astazi, intamplator, un nou magazin. M-am uitat curioasa si mi-a sarit in ochi descrierea magazinului, care in proportie de 80-90% e la fel cu cea a magazinului meu.
Cand m-am uitat si la politica magazinului, am ramas frapata sa vad ca e identica cu aceea a magazinului meu! Am facut si print screen-uri, pt. posteritate.
Acum, ma intreb si eu: e normal asa ceva? Voi ati tolera asta? Cat de serios poate fi un magazin al carui posesor nu e in stare sa scrie doua vorbe despre ceea ce face?
Cum ar trebui sa procedez? Nu mi se pare absolut deloc corect.
Va las link-uri sa cititi si astept si parerile voastre.
Descriere:
www.breslo.ro/Shop/dianadesign
www.breslo.ro/Shop/Vineri.org
Politica magazinului:
www.breslo.ro/Shop-Policy/dianadesign
www.breslo.ro/Shop-Policy/Vineri.org
betty.bijuteriiDraga Diana,
11.12.2011, 21:50:56
Nu e un capat de tara ce s-a intamplat. Persoana este noua pe Breslo si, poate, nu a stiut ce sa scrie. A vazut magazinul tau, faptul ca ai multe produse vandute si s-a inspirat si ea de la tine. Ar trebui sa fi mandra ca s-a inspirat de la tine. Sa fiu sincera si eu ma mai inspir din anumite magazine pentru ca, daca nu am face asta, habar n-am avea de ce se intampla, trebuie sa iei pulsul pietei. Produsele sa nu-ti fie copiate! Tu, la "politica magazinului", ai cam scris tot ce trebuia, avand in vedere multitudinea de situatii, placute sau neplacute, ce se pot ivi.
Spor la treaba!
CinnamonClovesDa, probabil ca s-a intamplat ce suspecteaza si betty.
11.12.2011, 22:34:23
Daca te deranjeaza, propun sa urmezi pasii descrisi aici: www.breslo.ro/Forum/Daca-suspectati-ca-cineva-va-copiaza-produsele_topic_6336
Envetual situatia se va rezolva direct, dupa ce ii trimiti mesajul.