Forum: Orice altceva Alt tip de copiere

• dianadesign
    dianadesign

Buna seara!
    Nu credeam ca o sa ma plang prea curand pe aici, desi am mai avut mici problemute, sa zic asa.
    Insa asta mi s-a parut prea de tot si nu stiu cum sa incadrez "fapta".
    Am descoperit astazi, intamplator, un nou magazin. M-am uitat curioasa si mi-a sarit in ochi descrierea magazinului, care in proportie de 80-90% e la fel cu cea a magazinului meu.
    Cand m-am uitat si la politica magazinului, am ramas frapata sa vad ca e identica cu aceea a magazinului meu! Am facut si print screen-uri, pt. posteritate.

Acum, ma intreb si eu: e normal asa ceva? Voi ati tolera asta? Cat de serios poate fi un magazin al carui posesor nu e in stare sa scrie doua vorbe despre ceea ce face?
    Cum ar trebui sa procedez? Nu mi se pare absolut deloc corect.

Va las link-uri sa cititi si astept si parerile voastre.

Descriere:

www.breslo.ro/Shop/dianadesign

www.breslo.ro/Shop/Vineri.org

Politica magazinului:

www.breslo.ro/Shop-Policy/dianadesign

www.breslo.ro/Shop-Policy/Vineri.org

11.12.2011, 21:31:22
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Draga Diana,
    Nu e un capat de tara ce s-a intamplat. Persoana este noua pe Breslo si, poate, nu a stiut ce sa scrie. A vazut magazinul tau, faptul ca ai multe produse vandute si s-a inspirat si ea de la tine. Ar trebui sa fi mandra ca s-a inspirat de la tine. Sa fiu sincera si eu ma mai inspir din anumite magazine pentru ca, daca nu am face asta, habar n-am avea de ce se intampla, trebuie sa iei pulsul pietei. Produsele sa nu-ti fie copiate! Tu, la "politica magazinului", ai cam scris tot ce trebuia, avand in vedere multitudinea de situatii, placute sau neplacute, ce se pot ivi.
    Spor la treaba!

11.12.2011, 21:50:56
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Da, probabil ca s-a intamplat ce suspecteaza si betty.

Daca te deranjeaza, propun sa urmezi pasii descrisi aici: www.breslo.ro/Forum/Daca-suspectati-ca-cineva-va-copiaza-produsele_topic_6336

Envetual situatia se va rezolva direct, dupa ce ii trimiti mesajul.

11.12.2011, 22:34:23