Forum: Orice altceva AM DAT FEEDBACK NEGATIV, SI AM PRIMIT TOT NEGATIV . E CORECT?

• stelatoma
    stelatoma

AM achizitionat ulei de canepa de la JULLIENE COSMETICS.
    Am achitat ptr 2 flacoane X200ml....si primesc mai putin...cu tot cu ambalaj nu faceau 200ml fiecare (cica ulei canepa BIO)...am platit BIO si ambalajul..
    Am dat in consecinta FEEDBACK negativ, ptr ca nu mi se pare corect SA FIU FURATA LA GRAMAJ. Tipic romanesc! Numai la noi se poate intampla asa...Eu colaborez mult si cu Italia, franta, Germania...si niciodata in atatia ani, nu mi s-a intamplat sa fiu pacalita. PACALIREA E TIPIC ROMANEASCA.
    Deci, am avut motiv intemeiat ptr a da feedback negativ. Nu vad ce motiv avea DUDUIA, sa-mi dea dumneaei mie negativ...Ca eu mi-am respectat partea de intelegere....am ridicat pachetul, am achitat,...Ar mai fi de comentat si plata la posta...Nu a corespuns cu cea de pe site.Am platit mai mult.....Nu recomand acest vanzator!!!!

04.01.2012, 23:11:46
  • Live
    Live

Dacă nu a fost decât ceea ce spui, da, e aiurea că ai primit calificativ negativ! La urma urmelor, ceea ce aveai tu de făcut era să ridici coletul d ela poştă, plătind. Ceea ce înţeleg că ai făcut, deci...

05.01.2012, 00:10:20
  • LaDemoiselle
    LaDemoiselle

Am citit comentariile lasate la fiecare dintre feedback-uri (vanzator - cumparator) si de aceea intreb: nu e vorba cumva de o confuzie/neintelegere? 200 ml de "ceva/orice" nu trebuie neaparat sa cantareasca 200 gr, chiar daca punem la socoteala si ambalajul... Nu vorbim cumva de lucruri diferite aici? Capacitate (exprimata in ml) vs. greutate (exprimata in gr.). Caz in care rezolvarea conflictului/neintelegerii ar fi usoara :)
    Numai bine!

05.01.2012, 09:35:05
  • Breslo
    Breslo

@stelatoma, cum ai masurat capacitatea flaconului?
    Care e suma pe care ai platit-o la posta, si cat trebuia sa platesti?
    Poti sa ne arati o dovada?

Daca ai ridicat pachetul, feedback-ul tau trebuie sa fie pozitiv, intr-adevar. Il vom modifica.

In schimb, este foarte posibil ca si feedback-ul pe care l-ai oferit tu lui julliene.cosmetic sa trebuiasca modificat. Te rugam sa ne dai mai multe informatii.

05.01.2012, 11:06:06
  • blanitza
    blanitza

Draga Stela, sincera sa fiu, cred ca inainte de a sanctiona vanzatorul cu feedback negativ, poate ar fi trebuit sa-ti exprimi nemultumirea printr-un mesaj sau un telefon, din cate am vazut, sunt trecute in Politica Magazinului si tel si mail. Deseori, se pot rezolva pe cale amiabila orice situatii, se fac retururi, se dau banii inapoi, se explica de ce asta, de ce cealalta.... Oamenii pot gresi, fara niciun fel de intentie de inselaciune, dar daca nu li se da ocazia sa se explice, sa-si ceara scuze si sa-si compenseze greselile, ar fi situl Breslo plin de feedback-uri negative.
    Sincera sa fiu, tambalaul pe forum este 100% neproductiv, si de evitat. Se cunoaste ca esti foarte noua pe situl Breslo, si-n acest moment, datorita discutiei neplacute, vanzatorul Julienne are o problema, iar tu vei cunoscuta ca o persoana certareata, care se supara pt o diferenta de 3 grame(am citit feedback-ul).

05.01.2012, 11:27:34
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

@ stelatoma, intr-adevar maria.handwork are dreptate. Un ulei de 200 ml nu trebuie neaparat sa cantareasca 200 g. Conversia 1 g= 1 l este valabila numai pentru apa, altfel intra in calcul densitatea materialului (fizica elementara).

Pentru a rezolva problema, ia te rog contactul cu echipa Breslo ([email protected]) cum a explicat breslo mai sus.

Intrucat aceasta problema nu priveste intreaga comunitate Breslo, ci trebuie rezolvata intre stelatoma si Julienne, voi inchide acest subiect.
    Pe viitor chiar as aprecia daca problemele de acest gen ar fi semnalate direct echipei pe mail sau mesaj privat si nu s-ar mai spala rufele in public pe forum.

05.01.2012, 12:41:05