Forum: Orice altceva Am gasit un pui de vrabiuta
alexi2Buna ziua, am gasit si eu un pui de vrabiuta in curte la mine sub o banca. L-am auzit ciripind disperat si l-am adoptat imediat mai ales ca eu am si o pisica. M-am indragostit pe loc de acest puisor de vrabiuta. Dupa parerea mea avea maxim doua saptamani. Povestea aceasta cu vrabiuta nu vreau sa o lungesc prea mult pentru ca este foarte trista. Dimineata cand m-am trezit la ora 7 m-am dus imediat la ea dar am constatat cu mare tristete ca murise. Lucrul acesta m-a mahnit foarte mult. Nestiind cum sa o hranesc am intrat pe net si am dat de Breslo. Prima data i-am dat firmituri de paine. Vrabiuta coopera foarte bine cu mine. Era tare pofticioasa. Am citit pe aici ca se poate da si bucatele de carne de piept de pui ceea ce am si facut. As dori sa intreb daca aceasta carne trebuie data cruda su fiarta? Eu i-o dadusem fiarta. Poate ca asta a fost cauza mortii bietei vrabiute. Eu o avusesem doua zile si in acest timp ea nu daduse nici un semn de neregula. Puiul era vioi, dormea bine si facea caca destul de des. Deci totul parea ca functiona perfect. A baut si apa din siringa de fiecare data cand manca. Eu am facut asa cum am citit aici pe forum si totusi nu am reusit sa o salvez. Poate din cauza ca i-am dat carne fiarta. Poate trebuia sa i-o dau cruda. Prima zi cand am avut-o i-am dat numai paine si apa iar in a doua zi i-am dat carnita. Seara cand s-a culcat era bine dar dimineata nu mai respira.As dori sa aud pareri daca se poate unde am gresit sau care sa fi fost cauza. Va multumesc si sper sa nu fi intristat sau suparat pe nimeni. Eu in cele doua zile cat l-am avut am stat tot timpul cu ochii pe el. Ma indragostisem foarte mult de el dar acum ma simt vinovat ca nu am reusit sa-l tin in viata. Va doresc o zi buna tuturor!
06.08.2013, 14:17:27