Forum: Orice altceva am nevoie de ajutor de la cineva care locuieste pe litoral...
magdicipaulaginaVa rog mult de tot, chiar platesc daca doriti, am nevoie de bucatele mici de sticla culese de pe malul marii, sunt roase de nisip si pietre si au o forma foarte buna pentru mozaic. Daca e cineva care locuieste pe litoral si are posibiliatea de a ma ajuta va rog din suflet sa ma cautati.
10.04.2012, 18:51:24
alchemy:) acum cat e frig nu cred ca intra cineva in apa sa culeaga sticla sablata de mare; bucatelele mici sunt ceva mai greu de gasit, in general gasesti bucati maricele iar la transport risti sa se ciobeasca:((
10.04.2012, 20:56:34
este greu sa potrivesti piesele gasite dupa culoare si marime si atentie maxima la cele ciobite
se mai poate fabrica un dispozitiv (eventual rotativ) in care sa introduci cioburi de sticla si nisip dar nu-i cunosc randamentul insa asa ai piesele potrivite pe care le vrei nu ce pica la cautarile nesfarsite pe malul marii cu soarele care te bate in cap in locuri usor dubioase (pe plajele amenajate turistic nu gasesti)
toate acestea au fost scrise din experienta propie
magdicipaulaginaNa, ce sa zic, eu sper si cer ajutor, daca e cineva dispus si poate. Daca as sti sa fac asa un dispozitiv de care vorbesti tu l-as fi facut pana acum, din pacate nu stiu si sunt convinsa ca o sa ma descurc cu formele cizelate de mare.
10.04.2012, 22:49:31
Pentru ce vreau eu sa fac merg si bucatile mai mari, pana-n 5 cm care nu se sparg asa usor.
gemsgemsSi mie mi-ar placea sticla de mare, pentru bijuterii. :D Am cautat o data cand am ajuns iarna pe plaja, dar am gasit numai una. :P
11.04.2012, 15:19:37
carmenn:)...este buna sa o folosesti cred, asa cum o gasesti...fara a incerca sa o gauresti...este ea slefuita de valuri dar tot sticla de bere verde este...eventual...
12.04.2012, 16:14:44
alchemynu am experimentat dar stiu ca se poate sub apa
12.04.2012, 18:28:36
gemsgemsAm vazut bijuterii superbe facute cu sticla de mare. Si asa e, nu e nevoie sa fie gaurita. Poate fi folosita ca un cabochon in sarma. ;)
12.04.2012, 18:45:37