Forum: Feedback pentru magazinul tau Am nevoie de parerea voastra
florinalungVa rog sa imi dati un feedback obiectiv legat de poze,preturi,descrieri, produsele din magazin etc....
04.10.2011, 20:55:52
Va multumesc in avans pentru sugestii, pt timpul si atentia acordata.
betty.bijuteriiDraga Florina,
04.10.2011, 23:01:24
Am remarcat magazinul tau. Creezi lucruri foarte frumoase. Bijuteriile "soutache" arata foarte bine. Pune-le mai mult in valoare fara a mai incarca imaginea. Fotografiaza-le numai pe ele, pe un fundal de o sigura nuanta contrastanta cu culoarea bijuteriilor pentru ca restul imaginilor distrag atentia. Iti doresc numai bine si tine-o tot asa!
florinalungMultumesc frumos pentru feedback.
05.10.2011, 11:00:26
arabelaBuna
05.10.2011, 22:02:33
Imaginile din magazin sunt bunicele dar intradevar putin incarcate, poate nu ar fi asa deranjant daca nu ar fi chiar toate pe un fundal aglomerat, incearca sa alternezi poze cu fundal simplu cu cele pe care le ai deja. Deasemenea nu stiu cat de favorabila e expunerea pe pagini de revista, deoarece poate deforma perceptia dimensiunii reale ale obiectelor. Apropo dimensiuni, masoara fiecare obiect si trece dimensiunile la descriere, caci pozele nu sunt niciodata concludente pentru client, chair daca tu ai impresia ca se vede cat e de mare obiectul, iti garantez ca e doar mintea ta care te fenteaza, caci tu ai vazut primadata obiectul si apoi poza. ;)
Un alt aspect de care ai putea sa te ocupi e imaginea magazinului , ma refer aici la armonia banner-avatar, am detaliat ideea la feedback-ul lasat lui Carla69, cred ca in mare parte se aplica si aici.
Spor la treaba si vanzare buna
florinalungMultumesc pentru sugestii. La unele dintre ele am inceput sa lucrez chiar de azi.
06.10.2011, 22:24:25
Interesanta sugetia cu bannerul si avatarul :) .