Forum: Suport Breslo Am sters din greseala unul din produsele mele. Cum pot sa il capat inapoi?? :(
EvutzaBuna!!
13.11.2012, 13:39:54
Nu stiu cum am facut asta, dar am sters din greseala unul dintre produsele mele, "Briose a la Diana". :(
Postasem produsul acesta asta si la lista de galerii "sweet cuisine", si am muncit ceva timp la acea lista.. de asemeni, produsul avea un numar considerabil de like-uri si de vizualizari...
Va rog mult, se poate sa imi spuneti daca il pot capata inapoi si daca da cum pot face asta? Ori mai exista cumva in baza de date si mi-l puteti readuce la vedere? Like-urile si numarul de vizualizari s-ar pastra in aceasta situatie, iar produsul ar reaparea in galeria creata de mine?
Apreciez mult de tot un ajutor din partea oricui stie ce e de facut in situatia asta!
Va multumesc din suflet!!
Diana (Evutza)
EvutzaAm reusit...
13.11.2012, 14:01:42
De fapt mi-am dat seama ca produsul plecase in editare sau ceva de genul (nu stiu cum am apasat de nu imi mai aparuse in lista cu produse:P). Iar cand am vazut ca nu mai aparuse in magazin si nici in galerie m-am panicat si am crezut ca l-am sters din greseala :P..
Am remediat problema, iar acum reapare peste tot. :)
Oricum, daca era sa se fi sters, mai era vreo posibilitate de recuperare?
Multumesc mult!
Acum ma simt penibil pentru gafa mea.. :P Dar ma bucur mult ca lucrurile au revenit la normal!! :D
cutiisifelicitariDe cate ori nu am patit si eu :) Chiar ca si tine , nu-mi apareau produse si nu stiam unde au disparut :) :)
13.11.2012, 17:25:09
Dar incet incet o sa te acomodezi tu cu magazinul si toate setarile ! Succes!
Evutzamultumesc mult de raspuns! :)
13.11.2012, 17:58:23
CinnamonClovesEchipa poate re-lista un produs sters, dar nu stiu sigur daca se reinitializeaza si numarul de like.uri si vizualizarile.
13.11.2012, 19:22:35
Atunci cand editezi un produs (e suficient sa dai click pe el in lista de produse) el dispare din magazin si apare la "produse in curs de editare". Atunci trebuie sa apesi salveaza la pasul 4 (ultimul) pentru ca produsul sa fie din nou activ in magazin.
Asta ca recapitulare pentru cine se mai loveste de aceasta problema.
EvutzaDa, asta patisem si eu si intr-un final mi-am dat seama ce se petrece.. :P
14.11.2012, 01:55:53
Multumesc mult de raspuns, CinnamonCloves! :)