Forum: Suport Breslo anularea contului
leafcristinabuna! sunt noua si am citit politica siteu-lui si am vazut ca dupa o perioada de timp daca nu vrei sa platesti in continuare va trebui sa inchizi magazinul online, asa ca am cautat la setari dar nu am vazut nici o optiune de stergere. Apare dupa ce se termina perioda gratis? sau nu l-am vazut eu?:)
21.04.2013, 21:08:33
bijouxdemonangeBuna ziua
23.04.2013, 01:07:43
In acest moment, dumneavoastra nu aveti un cont de magazin atasat, asadar nu se pune problema de taxa.
Orice cont deschis pe Breslo, in stadiul initial este de client iar pentru acest cont nu se percepe nici o taxa de administrare. Puteti face cumparaturi din magazinele Breslo de pe acest cont fara probleme si puteti ramane doar la statutul de client pe termen nelimitat.
Daca doriti sa si vindeti prin acest cont, asadar sa va deschideti si un magazin, mergeti in sectiunea Expune si vinde si urmati pasii. Abia din momentul activarii magazinului se calculeaza luna aceea gratuita, dupa trecerea acesteia trebuind sa platiti o taxa de intretinere. In acest caz de pe contul dumneavoastra puteti face atat cumparaturi cat si sa vindeti.
Daca nu mai doriti contul deloc, trimiteti un email la adresa [email protected] si solicitati acest lucru.