Forum: Orice altceva anunt umanitar - gasit verigheta :)
KalimeraSora mea a gasit pe plaja o verigheta. A lui, dupa inscriptiile din interior.
29.08.2013, 00:27:09
Pun si aici mesajul ei, poate.. cine stie... il gasim pe zapacit :)
"Cel care stie ca a pierdut, in perioada 25-27 august 2013, o verigheta pe plaja din 2 Mai (si nu a pierdut-o cand era cu amanta si nu e atat de furios pe nevasta incat sa vrea sa uite ca s-a insurat) este rugat sa dea un mail la [email protected], in care sa precizeze continutul inscriptiei gravate in interior. Pentru moment, verigheta se afla in Bucuresti. Intentionez s-o predau "titularului de contract" inainte de a o cara cu mine prin tzara ca pe sfintele moaste
Please, share!"
badaboomfoarte frumos gestul!
30.08.2013, 21:18:03
stiu ca e off topic si oarecum trist dar citind anuntul nu m-am putut abtine: eu stiu pe unu (nesimtit!) care a fugit cu amanta pe plaja la 2mai/ vama veche in perioada asta! :)) din pacate nu au verighete pentru ca nu au mai ajuns la biserica din cauza asta, deci nu e ametitul in cauza, dar trebuia mentionat ca o coincidenta tragi-comica :(nevasta fiindu-mi prietena...e mai mult tragic dar in fine...)
Kalimeraimi pare rau pentru prietena ta, badaboom.. din pacate, se mai intampla si ghidusii de genul asta...
31.08.2013, 12:13:19
am vrut sa ii dau un aer simpatic mesajului, doar-doar va fi apreciat si imprastiat la cat mai multa lume, astfel incat sa-l gasim pe impricinat..
s-au mai vazut cazuri in care o verigheta pierduta si-a gasit stapanul... poate-i gasim si acesteia :)
perioada din anunt este cea in care a fost gasita. ea poate a zacut acolo, pe plaja, de ani de zile :)
GheorghitzaKalimera, este verigheta din aia care se pune pe degetul ala special cand te casatoresti?
31.08.2013, 19:56:20
GheorghitzaCa daca ar fi din aia, eu unul, as face-o cadou daca nu se prezinta stapana. As darui-o unor tineri saraci care n-au bani de verigheta...
31.08.2013, 19:57:53
KalimeraDa, Gheorghitza. Verigheta din aceea este. De aur, gravata pe interior cu numele sotiei si data casatoriei.
31.08.2013, 21:18:23
Eu tot sper sa-i gasim proprietarul... Ca si daca as da-o unor tineri, nu le-ar ajunge de doua verighete... Poate doar daca-s somalezi..
GheorghitzaCe s-a mai intamplat cu verigheta?
07.09.2013, 23:30:39
Marmotescuin caz ca gaseste cineva o verigheta in Thasos pe langa Prinos sa stiti ca e a sotului din dotare :))
08.09.2013, 08:59:25
GheorghitzaCum se face ca se pierd doar verighetele dar nu si sotul sau sotia????
08.09.2013, 11:45:34
soso07:))))))))))) Daca gasiti raspunsul, sa mi-l spuneti si mie :))
08.09.2013, 11:59:40
Cred ca noi n-am pierdut verighetele pentru ca nu le-am purtat ;)
AlexidaHandmade:))Eu la inceputul saptmanii am fost convinsa ca mi-am pierdut verigheta. Am facut curatenie generala in sifonier, pregatindu-ma de toamna, dupa care nu am mai gasit-o oricat am cautat. Am crezut ca am pus-o in pungi cu gunoi pe care nu as fi avut cum sa le mai recuperez. Am fost suparata, nervoasa, trista, dupa care nu stiu de ce m-a cuprins un moment de destindere in care am realizat ca acest inel este doar simbolul dragostei mele si nu sentimentul in sine, acesta nu aveam cum sa il pierd. Sa credeti sau nu, dupa ieri am gasit-o cand am scos o esarfa din sifonier, ramasese prinsa in ea. M-am bucurat insa am invatat si o lectie aceea ca uneori dam prea mare importanta lucrurilor materiale, investim in ele atata energie, incat atunci cand apare un a"accident" suferim enorm, mai importanti sunt oamenii de langa noi, sufletele lor si ale noastre.
08.09.2013, 12:11:49
foxyilinaFrumos spus, Alexida :)
08.09.2013, 15:57:36
GheorghitzaAlexida, ai mare dreptate. Intrebarea mea n-a fost pusa intamplator.
08.09.2013, 19:09:21
Chiar n-ati perdut niciodata sotul (sau sotia) fiind totusi impreuna?
Mai explicit: multe casnicii isi duc veacul si toate par casnici fericite, cu toate ca unul dintre soti pare sa se fi "pierdut" pe drum, de mult!
Dar au verighete!!! (si -culmea, nici nu le pierd!
carmenneu nu port de ani de zile verigheta...si nici sotul...mie nu-mi mai intra pe deget si de la ,,menajul" zilnic s-a zgariat... si sotul ...cam la fel...de cand ne-am mutat la curte...nu se poate purta verigheta...asta nu inseamna ca dupa 25 de ani de casnicie ,,ne-am pierdut" :)...dar sunt si cazuri cand asa cum spune G...esti ,,pierdut" dupa primul an de casnicie...si totusi porti pe deget verigheta...
08.09.2013, 20:12:44
eatmeam gasit o verigeta azi 09.02.14 in Bucuresti , daca o poate descrie cineva o inapoez.
09.02.2014, 18:04:59
astept mail la [email protected]
ccatalin@eatme : este de fata?
10.02.2014, 23:23:37
carmenntare...si eu am gasit un cercel din aur la eforie ..printre scioci si draci de mare...:)....este norocul meu...de altfel de ca te ori merg pe plaja dupa scioci si alte acareturi...imi spun...ce ar fi daca....si acum dupa ani de zile de plimbari am gasit un cercel...asta in cazul in care acum 20 de ani am pierdut unul...:)
12.02.2014, 17:13:04