Forum: Orice altceva Apropo de concursul de Martisor

• LoveMade
    LoveMade

Nu sunt carcotasa si nici nu vreau sa isc o discutie aprinsa pe tema aceasta. Postez acest mesaj doar in ideea ca nu mi se pare normal sa primesc mesaje in care sa fiu presata sa votez anumite produse. Nu consider ok acest lucru.

Si iata si exemplul:
    Buna,
    Particip la concursul de martisor cu produsele de mai jos. Daca iti plac te rog voteaza-ma!

Multumesc!

*editat breslo

link
    link
    link

Ei bine, din curiozitate, am pasat pe primul link. Si ghiciti ce? Am votat produsul fara sa vreau sa fac asta. Doar pentru ca linkul a fost special scris asa.

Este corect?

28.02.2012, 21:27:13
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

mda

n-am terminat de citit ce ai scris si am deschis si eu link-ul, nefiind atenta ca e cu "vote" :))))

nu e frumos asa, deloc chiar :)

28.02.2012, 22:02:21
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

nici eu nu sunt carcotasa, dar am mari dubii confirmate acum cu privire la modul in care a ajuns pe primul loc in concurs ;)

28.02.2012, 22:03:35
  • ThingsWeLoveToday
    ThingsWeLoveToday

Un singur cuvant: DESCALIFICARE!

28.02.2012, 22:09:28
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Deci cel putin 2 voturi neintentionate. Cred ca nici nu mai conteaza cum a ajuns pe primul loc, dar daca s-a pretat la asa ceva, ar trebui descalificat acest participant. Jenant.

28.02.2012, 22:10:00
  • cattie
    cattie

...si mai adaugati unul,ca si eu am apasat...
    FOARTE FOARTE URAT!!!!

28.02.2012, 22:17:20
  • mitirona
    mitirona

Si eu am apasat,,oitaaa"...

28.02.2012, 22:49:28
  • LoveMade
    LoveMade

Da, atentie foarte mare la mesaj si nu dati click. Asa tot se aduna voturi si chiar nu e frumos ce a facut respectiva domnisoara/doamna.
    Sper sa se traga un semnal de alarma cu aceasta ocazie. Suntem breslasi care participam corect la acest concurs, iar acest lucru ar trebui sa fie valabil pentru toata lumea.

28.02.2012, 22:52:28
  • carla69
    carla69

Cel mai bine ar fi sa fie descalificata,nu joaca corect

28.02.2012, 23:10:49
  • enchantedbeads
    enchantedbeads

Practic, cine a apasat pe linkul trimis de Doricica, a si votat! Bravo noua!
    Nu e de mirare ca e pe locul 1.

29.02.2012, 00:24:31
  • tonycat
    tonycat

Daca a facut asta e urat, mai ales ca aparut si la Antena1 in dimineata asta. Pacat, pentru face lucrusoare dragute. Orgoliu de creator! Cand or sa inteleaga creatorii astia ca sustinerea adevarata nu vine de la prieteni si nu trebuie sa fortezi mana nimanui ca sa placa ceea ce ai creat.

29.02.2012, 08:29:36
  • LoveMade
    LoveMade

Asa este, ai dreptate. Satisfactia este mai mare atunci cand stii ca aprecierile sunt din partea celorlalti si nu a prietenilor.

29.02.2012, 09:09:25
  • BlueArinne
    BlueArinne

cred ca multa lume a dat click.....inclusiv eu :))))

29.02.2012, 10:31:48
  • carmenn
    carmenn

si culmea ...altii participa chiar din placere....fara a avea vreo pretentie...pe toti ne voteaza prietenii sau cei care au cont deschis...insa nu asa...eu una daca am primit si un vot...am multumit....doar atat...mi s-a parut ca este necesar si frumos ca atunci cand cineva iti apreciaza munca sa faci acest gest...toti muncim pentru un ,,simplu" martisor si o facem din pasiune....

29.02.2012, 10:57:46
  • Breslo
    Breslo

Oooof!

Da, nu se mai poate face asta.

Am decis sa nu o descalificam, pentru ca exista posibilitatea sa fi facut-o din greseala. Imediat dupa ce votezi un produs, link-ul lui se transforma in cel pentru vot direct. E posibil sa fi dat copy/paste atunci fara sa stie.

In schimb, am scazut din numarul total de voturi, numarul mesajelor cu link direct pe care le-a trimis, plus ce s-a adunat de pe topic-ul asta, pentru ca nu avem cum sa verificam cati din cei care au votat chiar au vrut sa o faca.

Pacat, poate chiar ar fi avut o sansa sa castige.

29.02.2012, 14:08:27
  • Doricica
    Doricica

Eu nu am "presat" pe nimeni sa voteze niciun produs, am rugat, nu stiu de ce spuneti ca printr-un simplu click s-a votat produsul, pentru ca eu stiu ca trebuie sa apesi"Voteaza" pentru a vota respectivul produs. Imi pare rau ca s-au iscat astfel de discutii, insa la toate concursurile de pana acum am primit astfel de mesaje si daca mi-a placut, am votat, daca nu...Nu! Inclusiv la cel de Craciun! Chiar de la persoana care a castigat! Iata: Daca aveti timp, va rog un vot
    Multumesc anticipat

www.breslo.ro/Concurs/Craciun-Alb-si-Negru_i511

si Craciun fericit!

29.02.2012, 14:26:54
  • Breslo
    Breslo

Doricica,

Cum ti-am scris si pe mesagerie, problema principala nu e ca ai rugat oameni sa te voteze, ci ca i-ai fortat.

Link-urile pe care le-ai trimis contau direct ca voturi, nici nu mai era nevoie sa apesi pe buton. Nu aveau ocazia sa decida singuri daca vor sau nu sa te voteze.

Poate ai facut-o fara sa stii, dar intelegi ca acum nu mai avem cum sa numaram acele voturi. Chiar ne pare rau.

Pe viitor nu se va mai putea ajunge in aceasta situatie.

Succes cu girafa, mai ai o sansa.

29.02.2012, 14:32:04
  • Doricica
    Doricica

Nici nu as avea pretentia sa imi fie contorizate acele voturi. Nu am stiut de acest link direct pentru vot, nici nu am stiut ca exista asa ceva!!!

29.02.2012, 14:56:50
  • Doricica
    Doricica

Mai mult decat atat...am sa rog moderatorii site-ului sa-mi retraga produsele din concurs pentru ca ar fi cel mai corect! Multumesc!

29.02.2012, 16:44:07
  • Breslo
    Breslo

Ei, nu credem ca e cazul.
    Doar sunt dragalase, nu? Merita sa fie vazute.

29.02.2012, 17:56:22
  • BlueArinne
    BlueArinne

Chestia asta cu mesajele pentru votare o face mai multa lume: eu una nu am primit mesaj de la Doricica, am dat click pe linkul din primul mesaj din acest topic (cand era activ)...dar cu alte ocazii am primit mesaje de genul asta de la alte persoane si nu s-a intamplat niciodata sa fie direct cu "vote". Si sunt convinsa ca si celelalte persoane se votasera singure (cum e normal). De ce alta data nu s-a intamplat asa? Inteleg ca pana la urma, de data asta, a fost un bug pe breslo, nu?

01.03.2012, 08:51:32
  • havin
    havin

Doricica, asa cum ti-am spus in mesajul pe care mi l-ai trimis si mie pe privat, nu e frumos ce faci. n-ai inteles nimic din ce ti-am spus. pacat, produsele erau chiar frumusele si aveau sansa reale sa castige.
    n-am sa inteleg ever de ce unii se pretind la astfel de strategii care nu fac cinste statutului de creator!

01.03.2012, 08:59:47
  • Breslo
    Breslo

Iata si castigatorii:

www.breslo.ro/blog/castigatorii-concursului-de-martisor

1 martie insorit, fetelor! Sa ne bucuram de ziua asta. :)

01.03.2012, 12:59:54