Forum: Orice altceva Articol Femeia

• Day
    Day

Buna seara!Am cumparat azi revista Femeia si am gasit in paginile ei numele uneia dintre fetele de aici:Elena Marginean,alias Lulumec:)si Cristina Paico.Si al inca 6 fete,fata de care imi cer scuze ca nu le numesc,insa nu le stiu numele"de scena":Veronica Guzun,artist hanmade,Oana Sofron-vintage,Iulia Cioroianu si Andra Puicea-design vestimentar,Mihaela Ciobanu si Catalin Militaru-decorare interioare(desene pe pereti) si Oana Stanciulescu-organizator targuri handmade
    Felicitari,fetelor(si baietilor)pentru subiectul _Afaceri la-ndemana pe cont propriu" si la cat mai multe aparitii!Multumim ca faceti cunoscut trendul handmade!!!

29.12.2010, 20:51:35
  • mady68
    mady68

Felicitari tuturor!

29.12.2010, 22:03:09
  • Funtasticus
    Funtasticus

Day, poti sa scanezi paginile respective? Ar fi frumos sa le punem si pe blog.

31.12.2010, 12:53:53
  • hobbyart
    hobbyart

http://*.blogspot.com/
    pe blogul de la magazinul personal am postat articolul din revista FEMEIA
    sunt eu lulu adica elena ce am lulubiju pe breslo si prietena mea cristina din deva ,poza este facuta la targul de la mall alba ,unde pot spune ca a fost un targ reusit si f bine organizat
    cu asta va doresc la toate AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI

31.12.2010, 13:12:20
  • Day
    Day

Lulu,daca tot ai articolul,il trimiti tu si pentru blog?Eu stau....slab la capitolul tehnologie,deci nu o sa pot scana..Te felicit,draga mea,si pe tine,si pe ceilalti mentionati in articol!

02.01.2011, 20:30:07
  • Funtasticus
    Funtasticus

Exact :)
    Lulu, ne trimiti si noua articolul scanat sa il punem pe blog? :D

03.01.2011, 11:28:54
  • beadshop
    beadshop

Am cumparat si eu revista si am citit articolul. Felicitari! Si un AN NOU cat mai bun!

03.01.2011, 11:34:59