Forum: Suport Breslo Ascundere concurs Grolsch

• AnitaDamacus
    AnitaDamacus

Salut,

De fiecare data cand deschid sau dau refresh la pagina principala Breslo, imi reapare banner-ul pentru concursul Grolsch.
    Exista vreo optiune ca sa-l inchid pentru totdeauna?

09.04.2012, 20:07:49
  • gemsgems
    gemsgems

Chiar mă întrebam cât va dura până va zice cineva ceva. :)) Și mie mi se pare enervant. :P

09.04.2012, 20:39:53
  • tonycat
    tonycat

Subscriu... dinamica in pagina e foarte obositoare

09.04.2012, 21:30:37
  • blanitza
    blanitza

Plus ca nu-i corect fata de alte concursuri ce se desfasoara pe forum, si care n-au parte de-o asa publicitate!!!

10.04.2012, 00:09:43
  • gemsgems
    gemsgems

Iti dai seama ca acel mare banner nu e pus acolo moka. :)) Nu stiu daca Breslo primeste ceva material in schimbul lui, dar banuiesc ca site-ul este promovat prin acest concurs (si in afara Breslo... in presa poate?) la fel cum berea e promovata prin acel banner. :P E o bere buna, ce-i drept. :))

10.04.2012, 00:31:08
  • blanitza
    blanitza

Cand intri pe el, te trimite direct in pagina de facebook a evenimentului. Premiile sunt putine, dar valoroase, mai ales primul. S-au inscris numai 4 produse pana acum, probabil ca nu prea indeamna la creatie tema in cauza. Acuma, sincera sa fiu, daca-i vorba de bere, nu prea-i suna a creatie omului, ci a petrecere...

10.04.2012, 09:30:56
  • tonycat
    tonycat

Ce ar fi un concurs fara distractie? Mai potrivit ar fi fost un concurs de refolosire a PET-urilor care ne otravesc viata si mediul inconjurator. Sau a cutiilor de aluminiu de bere, coca-cola si alte otravuri energofage.Daca e vorba de o bere, eu nici nu am auzit de ea, dar nu e treaba mea sa comentez. Sa aveti o zi de Marti minunata!

10.04.2012, 12:42:23
  • gemsgems
    gemsgems

Orice concurs cu premii utile si cu provocari de natura artistica e bine venit, zic eu. :)

Pana la urma, in topicul asta nu discutam tema concursului sau despre sponsor, ci despre bannerul ala de pe prima pagina. :P

Poate o sa organizam noi pe forum un concurs din asta, tonycat, cu obiecte facute din materiale recliclate. Nu e o idee rea. ;)

10.04.2012, 17:03:42
  • Breslo
    Breslo

Bannerul nu va mai sta mult pe prima pagina.

@gemsgems, asa e, exista si promovare in afara Breslo.

@tonycat, sa stii ca ne tot gandim si noi la asta.

10.04.2012, 17:09:15
  • alchemy
    alchemy

şi eu înerc să mă feresc de prima pagină, se deschide greu acum

10.04.2012, 18:26:51
  • tonycat
    tonycat

Stiti ce reactie am cand intru pe site? Pandesc cand apare "butonul" cu ascunde ca sa opresc deplasarea ferestrelor si sa ma pot uita ca lumea la ecran. Nu e normal.

10.04.2012, 19:20:18
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Concursul e interesant, poate se vor gasi persoane inspirate de tema, nu discut despre brand sau consumul de bere, dar bannerul e tare enervant, mai ales ca revine de fiecare data cand se acceseaza home page, o data cand intru pe breslo, o data cand intru in cont si de fiecare data cand revin pe home page. E obositor, intr-adevar, iar faptul ca nu va mai sta mult ma bucura :). Si cred si eu ca avem concursuri pe forum care ar merita popularizate la fel de mult.

10.04.2012, 19:59:35
  • alchemy
    alchemy

@GabyS: sper sa fie o reclama mai putin agresiva la urmatorul campionat de creatie.

10.04.2012, 20:38:27
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Si eu, alchemy :).

10.04.2012, 21:13:31