Forum: Orice altceva atentie!!!persoana neserioasa

• ena.quilt
    ena.quilt

editat cinnmoncloves -aceasta este adresa unei persoane care a comandat un produs de pe Breslo si nu la ridicat de la posta. Am cheltuit bani cu telefonul pentru a-mi confirma comanda, am platit expediere , stationare si intoarcerea coletului mai mult decat facea rambursul.Aveti grija ca s-ar putea sa repete aceeas figura si cu alta persoana.
    Cu respect pentru voi care munciti !
    Elena

07.03.2012, 20:20:15
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Oho! Si-o sa mai intalnesti asa ceva! Dar ele pierd; ai produse foarte frumoase!

07.03.2012, 22:31:51
  • panteraroz2
    panteraroz2

Pacat de experienta nasoala! Unii oameni nu au raspunderea actiunilor lor, asta e clar!

07.03.2012, 22:58:16
  • Mboutique
    Mboutique

subscriu si eu, de curand am vandut un produs, am confectionat si accesorii special, ca sa se potriveasca la nuante cu produsul achizitionat de respectiva persoana,asteptam reactii si............ drept multumire primesc feedback negativ , deoarece ,, produsul nu are culorile din foto, motive de prost gust, nasol ca avem de-a face cu unii care se numesc ,, oameni''.

08.03.2012, 01:03:19
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Eu va inteleg supararea... Dar nu e nici locul si nici modalitatea potrivita de a o exprima...

Adresele de email sunt personale...iar acum ii incalcati ei niste drepturi. Plus ca incalcati regulamentul site-ului.
    Stiu ca e frustrant, doar ca nu poti schimba situatia. Banii nu vi-i recuperati in felul acesta.
    Si asta e un risc pe care ni l-am asumat cu totii atunci cand am decis sa facem comert electronic: sa mai si pierdem pe motiv de retur sau ca nu se potrivesc culorile de pe monitor cu cele reale.Sau chiar si pe motiv de rautate. feedback negativ cu explicatii...si asta e...
    Divulgarea adresei de email nu ajuta la nimic... daca chiar vrea sa continue, isi face alta oricand, in cateva minute :)

Situatiile de genul imi aduc aminte ca " Nu conteaza ceea ce iti fac oamenii, ci cum reactionezi tu drept raspuns!"

08.03.2012, 02:08:53
  • ena.quilt
    ena.quilt

Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie insa n-am stiut unde sa anunt femeile care muncesc pentru a crea ceva sa nu fie pacalite de aceasta persoana care are adresa -editat cinnamoncloves- si care mi-a dat un raspuns la protesul meu destul de nesimtit. Am ajuns la concluzia ca a mai facuto si sub alt nume tot pe breslo. Poate cei care conduc acest site sa ne ofere un loc unde sa anuntam asa ceva, poate mai scadem nr. acestor persoane Sigur ca poate sa comande sub alt nume insa trebuie gasita o modalitate de a ne feri de pacaleli, si asa muncim prea mult pentru pretul cu care vindem un produs .
    Sa aveti liniste si multe bucurii alaturi de cei dragi!
    Cu respect ena-quilt

08.03.2012, 10:04:09
  • Mboutique
    Mboutique

da intr-adevar, mare dreptate aveti, aceste persoane pot oricand sa-si schimbe adresa de mail, sau pot comanda pe numele altcuiva, din pacate, oamenii adevarati sunt pe cale de disparitie.

08.03.2012, 10:22:03
  • Mboutique
    Mboutique

sa lasam deoparte supararile de gen, La multi ani si o primavara frumoasa urez tuturor doamnelor si domnisoarelor!

08.03.2012, 10:24:01
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Tocmai ce specificasem ca este ilegal si iregulamentar sa faci publice informatiile personale ale doamnei si ai venit si cu numele complet si adresa.

Nu puteti face un astfel de loc pe Breslo, din motivul mai sus mentionat!

Faptul ca nu a ridicat coletul nu inseamna nici ca a mai facut asa ceva, nici ca o va mai face, nici ca aveti dreptul sa-i faceti publice datele personale!

08.03.2012, 15:15:23
  • ena.quilt
    ena.quilt

Orice persoana care nu vrea sa ridice coletul de la posta , daca are bun simt , merge si le spune ca refuza coletul si sa-l trimita inapoi . In felul acesta nu mai platim stationare.Eu am primit coletul inapoi dupa o luna. Si in afara de asta avea timp sa ma anunte sa nu-l mai trimit .
    Cred ca adresa publicata e cea mai buna avertizare pentru viitoarele persoane ce-si vor bate joc de munca noastra si de banii nostri.Eu nu vreau sa fie protejate asemenea persoane sau sa le incurajam. Trbuie sa te gandesti bine inainte de a face o comanda pe internet. Si in afara de asta aduce deservicii acestui site . Este a treia oara cand sunt pacalita si ma gandesc serios sa ma retrag de aici daca se pune problema protejarii persoanelor neserioase.

08.03.2012, 16:46:09
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

tu nu intelegi faptul ca...site-ul respecta niste legi...pe care trebuie sa le respecti si tu, fiind vorba de legislatia in vigoare!
    Iar legea privind protejarea datelor personale exista!
    Tu incalci aceasta lege si asta aduce un prejudiciu si mai mare site-ului si celorlalti.
    Faptul ca esti suparata si ai luat teapa de 3 ori nu scuza cu nimic atitutdinea si faptele.
    Atata vreme cat faci comert online, te-ai angajat ca respecti si legile. Printre care si aceasta, prin care te angajezi sa nu divulgi datele personale obtinute cu ocazia comenzii.

Cauta aici, legile cu privire la aceste aspecte, la a sasea sectiune, "viata privata ( protectia datelor cu caracter personal )"

http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc.html#c95

08.03.2012, 17:04:33
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Pentru asta avem functia de feedback, daca tineti neaparat puteti cere postarea conturilor problematice in lista neagra. Ca sa va protejati 100% cereti plata in avans, alta modalitate NU exista.

Am obosit sa repet a x-a oara ca lucrurile acestea nu au ce cauta pe forum.

08.03.2012, 23:41:21