Forum: Orice altceva Atentie sporita ... BA!
Silini:| recent mi-sa intamplat sa scriu un nume gresit pe colet, adica sa inversez cateva litere si ciudat ca nici macar nu a ajuns la adresa de destinatie inca.... desi ar fi trebuit sa ajunga. doamnele de la posta nu prea sunt disponibile sa comunice prin telefon, m-au grabit si m-au lasat mai confuza decat inainte...
07.02.2014, 17:29:01
Eu mai am factura..... si vroiam sa intreb daca cumva am gresit numele se poate elibera coletul persoanei careia ii era de fapt destinat - daca pot face dovada ca eu l-am trimis?
Ati trecut careva prin asa ceva? la ce sa ma astept?
tiny.treasuresEu am patit de doua ori dupa ce m-am casatorit si mi-am schimbat numele de familie sa dau, din greseala, numele de fata ca destinatar, deci era mai mult de o inversare de litere, era un nume total diferit de cel de pe buletin. De la posta mi-au dat coletul. Cred ca depinde si de cat de intelegatoare si de treaba sunt doamnele de la posta.
07.02.2014, 22:48:39
carmenndaca il returneaza la destinatie...adica la posta din localitatea ta ar trebui sa ti se dea inapoi pentru ca ai chitanta de la posta...si chiar si asa daca fata care trebuia sa primeasca pachetul merge la posta si spune ca tu i-ai trimis eventual sa stie nr de chitanta si numele tau e posibil sa i-l dea...:) zic eu...
08.02.2014, 07:28:48
SiliniSper sa fie bine, macar mai am chitanta, nu e ramburs asa ca nu cred ca se intoarce inapoi la expeditor .... :| :D deja ma gandeam sa imprim adresele de acum inainte
08.02.2014, 12:02:34
Dupa cum aud:D ... lucratorii postali sunt oameni si ei :) doar ca sunt prinsi de ghearele sistemului, sper sa fie bine si sa inteleaga micile/marile greseli;
100% se mai intampla sa mai gresesc :D deja anticipez...
user58527Coletul vi se va intoarce dupa ce vor trece 10 zile de magazinaj la oficiul postal la care l-ati trimis.
08.02.2014, 17:11:06
carmennpai si nu-l platesti tu cand se intoarce...:(
08.02.2014, 17:13:41
user58527Da, din pacate trebuie sa platesti inca 10 lei, deci pierzi daca ai trimis cu ramburs cel putin 20 lei. Acesta este unul dintre motivele pentru care doresc ca plata catre brelo pentru gazduire sa se faca in functie de vanzari.
08.02.2014, 17:28:26