Forum: Locuri & Evenimente Au inceput inscrierile la cursurile de Home Improvement & Do It Yourself de la Universul DallesGo

  • UniversulDallesGo
    UniversulDallesGo

    HOME is where the heart is…
    With the right box of tools!

    Vino până pe 1 noiembrie şi înscrie-te la unul dintre cursurile Universul DallesGo de la Palatul Universul şi beneficiezi de o reducere de 10% la plata integrală!

    Un nou concept de curs este introdus în programa cursurilor interactive Universul DallesGo începând cu sesiunea de toamnă. Home Improvement & DIY (Do It Yourself) este destinat oamenilor creativi, cu idei neaşteptate care au nevoie de soluţii pe măsură şi de inspiraţie constantă. În cadrul workshopurilor, se vor realiza lucrări handmade de către participanţii care doresc să imprime obiectelor din casă amprenta personală şi urmăresc să afle cum pot reda un suflu nou obiectelor vechi de mobilier.

    La finalul celor 12 săptămâni, cursanţii vor reuşi să schiţeze un plan personalizat de îmbunătăţire a propriei locuinţe, sub îndrumarea Andreei Mureşan, ale cărei preocupări se leagă de domeniul amenajărilor interioare de aproape 17 ani. În plus, participanţii vor fi iniţiaţi în tainele materialelor şi uneltelor necesare pentru recondiţionarea pieselor vechi de mobilier sau accesorii. Partener în workshopurile creative: Bosch – Dremel.

    Bosch, susţinătorul pasionaţilor de bricolaj, pune la dispoziţia cursanţilor uneltele Dremel care vin în întâmpinarea celor mai creative proiecte Do It Yourself. Totul a început în 1932 cu introducerea primelor unelte de bricolaj multifuncţionale de către fondatorul companiei, AJ Dremel. De atunci, produsele Dremel sunt printre cele mai căutate soluţii practice pentru înfrumuseţarea locuinţei.

    Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studenţilor, dar şi al profesioniştilor, toate începând cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 intâlniri saptămânale, începând cu data de 1 noiembrie 2011.

    Un curs costă 1.200 RON.
    Cursanţii care la înscriere achită integral plata cursului beneficiază de o reducere de 10%. În cazul înscrierii la două dintre cursurile Universul DallesGo este oferită o reducere de 25 %.

    Daca doriti sa aflati mai multe despre structura cursului de DIY intrati cu incredere pe www.dallesgo.ro in sectiunea dedicata cursului.

    Inscrierile se fac pe site - http://www.dallesgo.ro/do-it-yourself; la adresa de email [email protected] si la telefon 0769 041 711.

    Va asteptam cu drag!

    Alina Ionescu
    PR Coordinator Universul DallesGo

    17.10.2011, 16:20:57