BeadSuppliesImediat dupa ce s-a incheiat Black Friday mi-am schimbat avatarul cu cel obisnuit. Problema e ca nici acum in magazin nu s-a schimbat imaginea, in schimb daca intri pe profil e ok, apare cel obisnuit. De asemenea cand intru in cont acea imagine mica de langa ”mergi pe pagina mea” oscileaza intre avatarul meu si cel cu Black Friday.
03.12.2013, 09:51:36
Ethno.BeadAsa s-a intamplat si la mine in ziua in care l-am schimbat, a doua zi a fost ok.
03.12.2013, 11:07:24
Daca intru acum in magazinul tau, eu iti vad avatarul obisnuit, probabil doar tu il vezi inca pe cel cu Black Friday.
BresloSi noi il vedem tot pe cel nou. Apasa pe F5 cand esti in magazinul tau, ar trebui sa il vezi si tu.
03.12.2013, 11:22:45
BeadSuppliesDupa F5 il vad si eu pe cel nou. Multumesc frumos! :)
03.12.2013, 11:32:37
badaboomsi eu patesc partial chestia asta - pe un calculator s-a rezolvat dupa ce am dat restart (respectiv daca pana atunci dadeam sleep ca sa il inchid aparea cel vechi la redeschidere). pe laptop in schimb a ramas asa :)) recunosc ca e cam antic, si de vreme ce aici si pe telefon il vad ok nu mi-am facut probleme... poate tine de sistemul de operare/ firefoxul mai vechi sau e de la voi?
04.12.2013, 13:57:40