Forum: Orice altceva Avem nevoie de o labuta de ajutor
sonyUn catelus cuminte foc,negru de talie mica are nevoie urgenta de ajutorul vostru. Am gasit ieri un catel cu o problema la labuta, l-am luat si dus la veterinar, unde mi s-a spus ca cel mai probabil este o fractura, dar ca are nevoie de o radiografie. L-am lasat peste noapte la salvavet unde am ajuns cu chiu cu vai pentru ca i s-a facut rau si a vomitat de 2 ori in masina, insa din pacate nu-l mai pot tine acolo decat maxim o zi.
19.10.2011, 14:30:26
Nu ma lasa inima sa-l duc inapoi in parc, pentru ca e prima oara cand il vad acolo iar cainii din parc n-au fost deloc prietenosi cu el, si nu am siguranta ca o sa-l mai vad.
Va rugam mult daca puteti sa-l luati cateva zile pana gasesc o asociatie la care sa-l duc, sau stiti pe cineva care il poate gazdui va ramanem datori amandoi.
Multumim
PS. Cum ajung acasa pun si o poza cu micutul. Este un caine linistit, ideal de apartament.
MurmuUnde anume ai gasit catelusul? in ce oras?
19.10.2011, 20:53:29
ThingsWeLoveTodayNu-l poti tine la tine pana ii gasesti un adapost? E pacat sa-l arunci...
20.10.2011, 03:41:17
Fa-i niste poze si posteaza-le pe forumuri de animale, precum si pe blogurile cu adoptii animale, ia legatura cu proprietarii acestor bloguri.
sonyL-am gasit in parcul lumea copiilor din Bucuresti ( in spate la palatul copiilor). Daca as fi putut sa-l tin la mine il luam de tot. Stau cu bunicii si nu ma lasa sa am animale( abia am reusit sa iau 2 perusi). L-am dus la castrat si am fost nevoita sa-l las la palatul copiilor intr-o cutie cu ceva pe el. M-am simtit ca ultimul om cand am facut asta. De dimineata am intarziat la munca sa ma duc sa vad de el si nu l-am mai gasit. Acum chiar imi vine sa-mi smulg parul din cap. Am intrebat la 2 asociatii daca il pot lua, si unii nu mi-au raspuns, altii mi-au zis ca nu-l pot lua.
20.10.2011, 11:11:44
Tot ce sper acum e sa-l gasesc. Nu se inghesuie nimeni sa-l ia din cauza labutei, desi e un caine foarte afectuos si vioi, merge bine,se joaca. Chiar ar fi un caine potrivit de apartament.
Am sa ma duc azi inapoi, iau tot parcul la puricat poate il gasesc. Va tin la curent oricum.