Forum: Saluta comunitatea Bine v-am gasit!

  • Facem3D
    Facem3D

    Noi suntem baietii de la Facem3D, un studio de printing 3D deschis recent in Bucuresti si suntem noi pe aici, am inceput saptamana trecuta!

    Cu toate ca in principal ne ocupam cu printarea de proteze, modele anatomice si arhitecturale, prototipari si in viitor drone, datorita versatilitatii imprimantelor 3D ne-am gandit sa impartasim cu voi si altfel de creatii, speram din ce in ce mai bune odata cu trecerea timpului.

    Ne gasiti pe Breslo aici:
    www.breslo.ro/Facem3D
    Si pe Facebook aici:
    https://www.facebook.com/pages/Facem3D/629268377203749

    Sa fiti inspirati si sa faceti lucruri dragute!

    Toate cele bune,
    Facem3D

    P.S. Daca va ganditi la orice obiect care poate fi printat 3D, fie ca este ceva care v-ar putea ajuta in activitatea voastra sau daca este vorba de o bratara, un inel sau un model de cercei mai deosebiti pe care nu ii gasiti in alta parte sau pe care pur si simplu i-ati visat si ii vreti neaparat, nu ezitati sa ne contactati, putem printa aproape orice!

    28.05.2015, 20:26:51
  • EtnoWare
    EtnoWare

    Bine v-am gasit!
    Sincer, ma asteptam la preturi mult mai mari pentru obiectele pe care le aveti listate in magazin, asa ca a fost o surpriza tare placuta :))
    Aveti si alta culoare la filament sau lucrati numai cu alb?
    Mersi :)

    28.05.2015, 21:59:27
  • Facem3D
    Facem3D

    Multumim! Preturile sunt corecte pentru piesele pe care le facem, si era si scopul nostru sa fie accesibile!

    Putem sa printam cu orice culoare, inclusiv filamente speciale precum bronzefill, woodfill, copperfill sau filament transparent. Noi le achizitionam de la ColorFabb, au calitatea cea mai buna si sunt si foarte variate (http://colorfabb.com/pla-pha). Am ales alb pentru ca este neutru si putem sa testam procesul de printare al obiectelor fara sa ne gandim la culoare.

    O zi cat mai placuta! :)

    29.05.2015, 14:21:11