Forum: Locuri & Evenimente Bizarre Bazaar, editia a II-a

  • bizarrebazaar
    bizarrebazaar

    Va invitam la Craiova, la editia a II-a a targului handmade Bizarre Bazaar!
    Acesta va avea loc pe 1, 2 si 3 iunie, in English Park, Craiova. Dar si in Parcul Romanescu, la binecunoscutul Castel.
    Sa luam insa lucrurile pe rand. Expozitia cu vanzare de obiecte handmade va avea loc in English si se va desfasura ca un targ obisnuit, cu vanzare, dar si cu ateliere de creatie pentru copii. Nou este faptul ca, spre deosebire de alte targuri din tara, Bizarre Bazaar va oferi premii pentru participanti (cine a fost la prima editie stie ca s-au oferit excursii la Paris, Praga, in Croatia, pachete cosmetice si participari gratuite la editia a doua). De asemenea, ca si data trecuta, va exista o tombola cu premii pentru clientii targului. Organizatorii vor oferi participantilor gustari, cafea, apa si vor pune la dispozitie mesele si sevaletele, suporturi de prezentare si catalogul targului. Pentru cei care vin din afara Craiovei, tot organizatorii vor asigura cazarea, in mod gratuit.
    In Parcul Romanescu, mai precis, la terasa de la Castelul Fermecat – nu stiu exact daca se mai numeste si „fermecat”, dar asta era denumirea in vremea copilariei mele ; oricum, il vom fermeca noi, acum, cu siguranta - in fiecare dintre cele trei seri (1, 2 si 3 iunie), va avea loc cate un spectacol. Nu s-a stabilit inca ordinea, asa ca enumar aici, aleatoriu: Seara cu Teatru, Seara cu Jazz si Seara cu Folk. „Intrarea” va fi libera. Consumatia, nu.
    Cam asa ceva se va intampla la aceasta editie „bizara”. Pentru creatorii handmade care vor sa participe, e bine de retinut ca se pot inscrie la nr. de tel: 0736 388 722. Sau pe adresa de e-mail: [email protected]. Unde ar fi intelept sa trimita si o scurta prezentare a ceea ce fac, de ce si cum fac, precum si niste fotografii. Nu de alta, dar altfel nu vor aparea in catalogul targului.
    Va multumesc tuturor care ati participat, participati, veti participa sau doar vizita Bizarre Bazaar si astept cu nerabdare sa ne (re)vedem!

    20.05.2012, 19:13:05